Betöltés...

Renault 19 autótakaró ponyva L-méret 450x150x137 cm

Ár: 17.990 Ft

Renault 19 ponyva L-es méret, 450 x 150 x 137 cm.

Három rétegű anyagból készült szürke autótakaró ponyva, kivételes vízálló és páraáteresztő tulajdonságokkal. A légáteresztő filmből készült középső réteg a páraáteresztő membrán elvén működik, ennek köszönhetően a jármű karosszériája és a burkolat között felgyülemlett nedvességet elvezeti, ez a takaróponyva egyik legnagyobb előnye. Más "nem lélegző" ponyvák használata során, már két hónapos használat után is rozsda jelenhet meg. A belseje finom, nem karcoló anyag. A hosszú használhatóság érdekében, kiváló minőségű európai anyagokból, erős cérnával varrják. Az autótponyva vékony anyagának köszönhetően, kis helyen elfér, könnyen összecsomagolhatjuk és magunkkal vihetjük a tartó táskájában bárhová. Télen szinte szükség van rá, hogy tökéletesen védjük az autót a hó és a fagy ellen, ami lehetővé teszi, hogy elkerüljük a lefagyott üveg kaparását. Nyáron a napsugárzásban pedig, mérsékli az autó felmelegedését, ezáltal óvja a műanyag elemeket a kifakulástól, megrepedéstől és nem utolsó sorban eltakarja az autóban lévő csomagokat, értékeket.


100%-ig vízálló
Véd a hó és jegesedés ellen
Ellenáll az UV sugárzásnak
Védi a fényezést a szerves savaktól
Megvédi az autót a falevelektől, gyantától
Védelmet nyújt a por, szmog és egyéb szennyeződésekkel szemben


A takaróponyva, méretei alapján, például az alábbi autókhoz ajánlott, de más hasonló méretű autókhoz is megfelelő. Kérjük, vásárlás előtt a megadott méretek alapján Ön is ellenőrizze, mérje le autóját!

Alfa Romeo 33, 145, 147, Giulietta. Audi A1, A3, TT. BMW seria 1. Chevrolet Lacetti. Citroen C4, ZX, Xsara, DS3, DS4. Dacia Sandero. Daewoo Lanos, Nexia, Nubira. Fiat Brava, Bravo, Marea, Palio, Sedici, Siena, Tipo. Ford Escort, Focus. Honda Civic, City, CR-Z, S2000. Hyundai Accent, Excel, Pony, i20, i30. Kia Cee”d, Cerato, Rio. Lada Kalina, Samara. Lancia Delta. Mazda 323, MXS. Mercedes B-Class. Nissan Almera, Note, Tiida. Opel Astra, Astra Classic, Kadett, Meriva, Tigra. Peugeot 207, 306, 307, 308. Renault 19, Megane, Thalia. Rover 45, 400. Seat Altea, Cordoba, Leon, Toledo. Skoda Roomster, Fabia kombi. Suzuki Sx4. Toyota Auris, Corolla, Urban Cruiser. Volkswagen Bora, Golf, Golf Plus. Volvo C30, S40.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.03.25
Eddig megtekintették 182 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Renault 19 autótakaró ponyva L-méret 450x150x137 cm" című hirdetést látja. (fent)