Betöltés...

Professzionális multifunkciós lézerblokkoló (2 szenzorral), parkolósegéd kiegészítéssel. 2012-ES MODELL (FRISSÍTHETŐ RENDSZER)

Ár: 332.973 Ft

Forradalmian új technológiát képviselő lézerblokkoló a BLINDER-től: egyesíti a lézerdióda és a LED előnyös tulajdonságait. Kis méretű, ellenálló alumínium szenzorokkal. Rendkívüli hatékonysággal képes érzékelni és blokkolni a jelenleg használt lézeres sebességmérő eszközöket, akár 3 kilométeres távolságból. Az extra kis méretű szenzorokat pedig könnyű elhelyezni a gépjárműveken, akár rejtve is. A lézerblokkolók fejlesztésében élen járó dán BLINDER cég forradalmian új technológiát vezetett be az új HP-905 COMPACT lézerblokkoló esetében: a transzponderekben található lézerdióda melletti extra erős infra LED segíti a maximális blokkolási teljesítmény elérését minden mérési szituáció esetén. A hibrid rendszer minimalizálja az esetlegesen gyengébb lefedettségű területeket, így még a napfény zavaró hatása esetén sem csökken jelentősen a blokkolási képessége. A BLINDER HP-905 COMPACT MŰKÖDÉSE: a készülék egy megújult forgókapcsolóval vezérelhető az alábbiak szerint: A kapcsoló állásához tartozó funkció 0 állás Kikapcsolt állapot: a termék nem érzékeli a lézeres méréseket és nem történik blokkolás. 1 állás Parkolósegéd funkció: a készülék az autó környezetében lévő akadályokról visszajutó infra fény alapján ad jelzést az akadály távolságáról. A lézeres méréseket nem érzékeli, és nem történik blokkolás. 2 állás Lézerdetektor funkció: a készülék érzékeli a lézeres mérőeszközökből kibocsátott infra jelet, melyről jelzést ad. Blokkolás nem történik. 3 állás Lézerblokkoló funkció: a készülék érzékeli a lézeres mérőeszközökből kibocsátott infra jelet, melyről jelzést ad. A jelzéssel egy időben a készülék egy infra jelet bocsát ki a mérőeszköz felé, így az autó sebessége nem lesz megállapítható. Jellemzők: - Parkolósegéd / Lézerdetektor / Lézerblokkoló funkciókkal - Kis méretű szenzorok (51x34x12,7 mm) - High Power lézer dióda és LED - Anodizált alumíniumból készült, vízálló szenzor - Könnyű beszerelhetőség (akár rejtve is) - Akár 4 szenzort is kezelő központi egység - Központi egységbe épített hangszóró (92 Db hangerővel) - Hangjelzéses figyelmeztetések (angol nyelven) - Rádió némítási lehetőség - Központi egységen elhelyezett visszajelzők és kezelőgombok (hangerő állítási lehetőséggel) - Külön elhelyezhető forgókapcsolóval is vezérelhető - Csúcstechnológiát képviselő (szabadalmaztatott) blokkolási technológia www.blinder.dk

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 113 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Professzionális multifunkciós lézerblokkoló (2 szenzorral), parkolósegéd kiegészítéssel. 2012-ES MODELL (FRISSÍTHETŐ RENDSZER)" című hirdetést látja. (fent)