Betöltés...

Kerékpártartó Mitsubishi Colt 1995-2002, csomagtér ajtóra, L

Hátsó ajtóra szerelhető kerékpártartó Mitsubishi Colt 1995-2002-ig gyártott autókhoz.A Menabo Logic 3 csomagtér ajtóra szerelhető kerékpártartó három kerékpár szállítására alkalmas. Gyors-záras acél hevederekkel egyszerűen felszerelhető a Menabo Logic hátsó biciklitartó. A kerékpár vázát merev tartókarral lehet rögzíteni. A tartókarok belső részén gumiágy gondoskodik, hogy megvédje a karcolásoktól a biciklit. A első kerekeket kettő, a hátsókat egy heveder rögzíti a kerékpárszállító sinekbe.Fontos információ! A felszerelt kerékpártartó és a kerékpárok részlegesen vagy teljesen takarni fogják az autó hátsó lámpáit és/vagy a rendszámot. A jogszabályi előírásoknak megfelelően ezeknek láthatónak kell lenni, ezért javasolt felszerelni egy kiegészítő lámpa-rendszám táblát, melyet az utolsó kerékpárra lehet hevederekkel rögzíteni. A lámpatábla energia ellátására szolgáló elektromos csatlakozó aljzatról is gondoskodni kell.Az alábbi lámpatáblákat ajánljuk erre a célra:Menabo lámpatáblaThule lámpatáblaSzállítható: 3 kerékpárKerékpártartó az autóhoz: nem zárhatóKerékpárok a tartóhoz: nem zárható (zár külön rendelhető hozzá itt)Felszerelhető kerék méret: 22" - 29" -igA kerék maximális szélessége: 45 mmTerhelhetőség max: 15kg / kerékpárTeherbírás: 45kgSúlya: 13,4kgAnyaga: acélTÜV: igenGarancia: 2évMenabo Logic kerékpártartó szerelési útmutatóFigyelem! A felszerelt kerékpártartó és kerékpárok nem teszik lehetővé a csomagtartóhoz való hozzáférést és a hátsó ablaktörlő használatát! A kerékpártartó felszerelését a hevederek végén lévő fém kampó teszi lehetővé, amely egy vékony gumis-műanyagos bevonattal van ellátva. Ez a bevonat az autó védelmére szolgál, de a gyakori fel-le szerelés következtében a védő réteg lekophat és sértheti az autó fényezését. Sajnos, ez a hátsó ajtóra szerelhető kerékpártartók vele járó tulajdonsága, amennyiben nem elfogadható Ön számára, akkor válasszon tetőcsomagtartóra vagy vonóhorogra szerelhető kerékpárszállítót. Ha nem biztos abban, hogy az Ön autójának hátsó ajtajára is illeszthető a Menabo Logic 3 kerékpártartó, kérem érdeklődjön!

Tovább
Adatlap
Ár: 50.900 Ft
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2021.01.20
Eddig megtekintették 15 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Kerékpártartó Mitsubishi Colt 1995-2002, csomagtér ajtóra, L
Lehetőségek
Megosztók

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Kerékpártartó Mitsubishi Colt 1995-2002, csomagtér ajtóra, L" című hirdetést látja. (fent)Bontott autóalkatrészek, új alkatrészhirdetések eladása!

Autóalkatrész rovatunk főbb tartalma eladó lökhárítók, autógumik és autószerelési alkatrészek. A hirdetéseket ár szerint rendezve tekintheti meg a legolcsóbb autóalkatrész hirdetéseinket.

TIPP: Egyes autóalkatrészek vásárlása előtt célszerű lehet autószerelő tanácsát kikérni.