Betöltés...

TOYOTA AYGO (ÖTAJTÓS) 2014->TETŐCSOMAGTARTÓ KÉSZLET (ACÉL

A minőségi tetőcsomagtartók tökéletesen illeszkednek a gépkocsijához. Kompatibilisek minden tetőboxszal. Kiváló megoldást nyújtanak teher szállításakor A rendszer biztonsági zárral van ellátva A CSOMAG TARTALMA 4 csatlakozó, amley tökéletesen illeszkedik az Ön gépkocsijához Két 100 kg teherbírású léc Egyszerű szerelési útmutató Kulcsos biztonsági zár A Nordrive kivételes minőségű tetőcsomagtartókat és egyéb, tetőre való, kiegészítő szerelvényt gyárt személygépkocsikhoz. A tetőcsomagtartók ellenálló acélból készülnek. A felső felülete csúszásgátló gumiburkolatot kapott, ez megakadályozza a szállítmány elmozdulását. Minden tartó lopásgátló zárral van ellátva. A rögzítőkarok minden gépkocsitípusnál alkalmazhatók, így a csomagartó felszerelése egyszerű, ugyanakkor pedig szilárd kapcsolatot biztosít a gépkocsi teteje és a szállítmány között A kiváló műszaki megoldások miatt a tetőcsomagtartó rendszerek felszerelése végelenül egyszerű, szerszámra nem is lesz szükség.

Tovább
Adatlap
Ár: 40.990 Ft
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Márka: Toyota
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2020.07.05
Eddig megtekintették 5 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

TOYOTA AYGO (ÖTAJTÓS) 2014->TETŐCSOMAGTARTÓ KÉSZLET (ACÉL
Lehetőségek
Megosztók

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "TOYOTA AYGO (ÖTAJTÓS) 2014->TETŐCSOMAGTARTÓ KÉSZLET (ACÉL" című hirdetést látja. (fent)Bontott autóalkatrészek, új alkatrészhirdetések eladása!

Autóalkatrész rovatunk főbb tartalma eladó lökhárítók, autógumik és autószerelési alkatrészek. A hirdetéseket ár szerint rendezve tekintheti meg a legolcsóbb autóalkatrész hirdetéseinket.

TIPP: Egyes autóalkatrészek vásárlása előtt célszerű lehet autószerelő tanácsát kikérni.