Betöltés...

Kormánytekerő gomb lehajtható univerzális fekete színű 0474-TUN

Ár: 1.890 Ft

Kormánytekerő gomb lehajtható univerzális fekete színű 0474-TUN

Elsősorban a kamionsofőrök, tehergépkocsi, traktor és targoncavezetők között közkedveltek a kormánytekerő gombok, hiszen segítségükkel vezetés közben egyszerűbben, könnyebben tudnak erőt kifejteni. Hiszen gondoljunk bele, hogy folyamatosan úton vannak, és egy kamion kormánykereke jelentősebb nagyobb, mint egy személygépkocsié.. A kormánytekerő gomb segítségével könnyebben és biztonságosan  tudják a kormányt forgatni az adott irányba.

A kormánytekerő gombok célja, a hosszabb utakon a nagyobb kormánykerekek eltekerésének megkönnyítése.A 0474-TUN univerzális kormánytekerő gombot mindig úgy kell beállítani, hogy ne zavarjon minket a kormány megfogásánál, és hirtelen megfogásánál is mindig biztonságosan meg tudjuk fogni. Az esetek nagy többségében 10 és 2 óránál van a felhelyezési pont, de ez egyénenként változó is lehet, hiszen a legfontosabb, hogy a vezető, sofőr igényeit kell figyelembe venni.

A felhelyezése nagyon egyszerű és gyors.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.23
Eddig megtekintették 107 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Kormánytekerő gomb lehajtható univerzális fekete színű 0474-TUN" című hirdetést látja. (fent)