Felhívás az idősekhez és családtagjaikhoz! (koronavirus.gov.hu)

    
Betöltés...

RENAULT MEGANE III / FLUENCE 2008-2016-BAL LÁBTÁMASZ-LÁBPIHE

Rozsdamentes acélból készült Megvédi a bélést a piszoktól és a felszakadástól Esztétikailag javítja a lábak alatti rész kinézetét Egyszerű felhelyezés további beavatkozás nélkül A CSOMAG TARTALMA Típusos védelmi csomag A lábtámasz-védő kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amely egyszerre védi a lábtámaszt, és esztétikailag javítja az autó sofőr lábánál található részének kinézetét. A lábtámasz-védő gondoskodik róla, hogy a textillel borított rész ne piszkolódjon el és egyúttal kiváló érzést nyújt, ha rátámasztjuk lábunkat. A másik előnye a rendkívül könnyű felhelyezhetősége, amelyhez nincs szüksége semmilyen további eszközre. A lábtámasz-védő kialakításánál külön odafigyeltünk arra, hogy minden egyes modellhez tökéletesen illeszkedjen.

Tovább
Adatlap
Ár: 9.990 Ft
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Márka: Renault
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2020.05.26
Eddig megtekintették 4 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

RENAULT MEGANE III / FLUENCE 2008-2016-BAL LÁBTÁMASZ-LÁBPIHE
Lehetőségek
Megosztók

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "RENAULT MEGANE III / FLUENCE 2008-2016-BAL LÁBTÁMASZ-LÁBPIHE" című hirdetést látja. (fent)Bontott autóalkatrészek, új alkatrészhirdetések eladása!

Autóalkatrész rovatunk főbb tartalma eladó lökhárítók, autógumik és autószerelési alkatrészek. A hirdetéseket ár szerint rendezve tekintheti meg a legolcsóbb autóalkatrész hirdetéseinket.

TIPP: Egyes autóalkatrészek vásárlása előtt célszerű lehet autószerelő tanácsát kikérni.