Felhívás az idősekhez és családtagjaikhoz! (koronavirus.gov.hu)

    
Betöltés...

MÉRETPONTOS TEXTILSZŐNYEG -RENAULT MEGANE 1995-2002

A méretpontos textilszőnyegek pontosan illeszkednek a gépkocsik belsejéhez. A rögzítő tappancsokat a gépkocsi padlójához illeszthetők, ezek segítségével lehet őket rögzíteni, nem kell tartani az elmozdulásuktól, nem akadnak bele a pedálokba. 100% polipropilénből készülnek, puha a felületük, az alsó részen egy speciális gél, csúszásgátló réteg található. Vonzó kialakításuk és tökéletes illeszkedésük hozzájárul a gépkocsi belsejének rendezettségéhez. A szövetszőnyegeket egyszerűen illessze be az ülések alá, és rögzítse a csúszásgátlókkal (ha ilyen van az autóban). Néhány (általában a Belgiumból és Franciaországból importált) gépkocsi esetében előfordulhat, hogy eltérés mutatkozik a beépített csúszásgátlók méretében. Ebben az esetben javasoljuk, hogy először bizonyosodjon meg a gépkocsi származásáról, és még rendelés előtt küldje meg nekünk a méreteket. Ha elégedetlen a megrendelt termékekkel, 30 napon belül visszaküldheti őket, és mi visszafizetjük a vételárat. A textilszőnyegere egyéves garanciát adunk, ami a normál használat során keletkező horzsolásokra vagy szakadásokra vonatkozik. Puha felületű textilszőnyegek, 100% polipropilénből Tökéletesen illeszkednek a gékocsi belső terébe Vízálló anyagból készülnek A szőnyeg alsó részen egy speciális gél, csúszásgátló réteg található A CSOMAG TARTALMA 4 méretpontos szőnyeg (sofőrüléshez, anyósüléshez, két hátsó üléshez)

Tovább
Adatlap
Ár: 9.790 Ft
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Márka: Renault
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2020.05.26
Eddig megtekintették 7 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

MÉRETPONTOS TEXTILSZŐNYEG -RENAULT MEGANE 1995-2002
Lehetőségek
Megosztók

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "MÉRETPONTOS TEXTILSZŐNYEG -RENAULT MEGANE 1995-2002" című hirdetést látja. (fent)Bontott autóalkatrészek, új alkatrészhirdetések eladása!

Autóalkatrész rovatunk főbb tartalma eladó lökhárítók, autógumik és autószerelési alkatrészek. A hirdetéseket ár szerint rendezve tekintheti meg a legolcsóbb autóalkatrész hirdetéseinket.

TIPP: Egyes autóalkatrészek vásárlása előtt célszerű lehet autószerelő tanácsát kikérni.