Betöltés...

Tetőcsomagtartó Opel / Vauxhall Antara 2006-tól

Opel / Vauxhall Antara tetőcsomagtartó 2006-tól gyártott, tetőkorlátos autókra.


135 cm-es univerzális, alumínium, tetőcsomagtartó szett, hosszanti tetőkorláttal rendelkező autókra. Kiváló minőségű tetőcsomagtartó, dekoratív alumínium keresztrúddal. A rögzítő talpak gumi betétei megvédik a tetőkorlátot a sérülésektől és masszívan rögzülnek. A csomagtartó keresztrúdja alumíniumból készült, ezért igen tartós, könnyű és aerodinamikus formája miatt csökkenti a légellenálást, menetzajt és az üzemanyagfogyasztást. Valamint az alumínium rúd közepén egy T-horony fut végig, amely használatával könnyebbé válik a kiegészítők felrögzítése és a rúd teljes hossza használható, a talp fölötti rész is. A T-horonyba rögzíthető T-adapter szélessége 20mm lehet. Egyszerűen, gyorsan felszerelhető Opel / Vauxhall Antara tetőcsomagtartó.


A keresztrúd hossza: 135cm
Keresztrúd szélessége: 80 x 30 mm
T-profil nyílás szélessége: 21mm
A keresztrúd anyaga: alumínium
Max terhelhetősége: 75kg
Zárhatósága: Zárható
TÜV-GS: igen
Garancia: 2évTovább
Adatlap
Ár: 32.500 Ft
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2019.12.07
Eddig megtekintették 14 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Tetőcsomagtartó Opel / Vauxhall Antara 2006-tól
Lehetőségek
Megosztók

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Tetőcsomagtartó Opel / Vauxhall Antara 2006-tól" című hirdetést látja. (fent)Bontott autóalkatrészek, új alkatrészhirdetések eladása!

Autóalkatrész rovatunk főbb tartalma eladó lökhárítók, autógumik és autószerelési alkatrészek. A hirdetéseket ár szerint rendezve tekintheti meg a legolcsóbb autóalkatrész hirdetéseinket.

TIPP: Egyes autóalkatrészek vásárlása előtt célszerű lehet autószerelő tanácsát kikérni.