Betöltés...

Központi zár 4 ajtós CL-500

Ár: 8.250 Ft

A központi zár szett alkalmas a gépkocsi összes ajtajának egyidejű elektromos zárására, illetve nyitására. Az egyidejű nyitást, illetve zárást valamelyik első ajtó zárjának kulccsal vagy zárógombbal történő működése idézi elő. A hátsó ajtók a belső gombbal a többi ajtótól függetlenül nyithatók, illetve zárhatók. A berendezéshez kapcsolhatók távműködtető rendszerek.
A központi zár szinte az összes autóba beépíthető!
Megjegyzés: A szett nem tartalmaz távirányításos vezérlő egységet. Ez a szett többek között arra alkalmas, hogy kulccsal egyidejűleg nyissa illetve zárja az ajtókat. Távirányítású egység külön vásárolható hozzá.
A berendezés egy központi elektronikából és ajtóként egy működtető egységből áll. A központi elektronika nem víz védett, ezt a beszerelésnél figyelembe kell venni. A műszerfal alatt célszerű elhelyezni. Tápfeszültsége +12V. A működtető egységek az ajtó belsejébe kerülnek. A beépítési útmutató az oldalon az ISMERTETŐ almenüben található, itt a termékadatlapon.  A központi zár beszerelését bízzuk képzett szakemberre!Csomagolás tartalmazza:
- 4db központi zár motor (3db 2 vezetékes, 1db 5 vezetékes)
- 1db központi zár vezérlő egység
- szerelési segédanyagok (kábelek, lemezek)


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 218 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Központi zár 4 ajtós CL-500" című hirdetést látja. (fent)