Betöltés...

MOTUL 6100 Synergie + 10W40 1 liter

Ár: 4.050 Ft

Technoszintetikus® motorolaj diesel, turbódiesel, közvetlen befecskendezéses, vagy befecskendezéses és katalizátoros benzin motorokhoz.

Minden típusú ólmozott vagy ólommentes benzin, diesel és LPG üzemű motorhoz használható.


Az ACEA B4 teljesítményszint kiemelkedő detergens/diszpergens tulajdonságokat követel, a kedvezőbb viszkozitási paraméterek a direkt befecskendezésű dízel motorok által termelt koromszemcsékkel szembeni ellenállást javítja (kivétel VW egyedi befecskendezés motorjai, melyekbe a MOTUL Specific 505.01 5W40-es olaj a követelmény).


Az új API SL követelmény az úgynevezett öregedésállóság (az átlagos olajcsere periódusok kitolódnak) tekintetében szigorúbbak az API SJ követelményszintnél, antioxidáns képességet követel, mely fenntartja a viszkozitási tulajdonságokat, megakadályozza az olajsár, illetve lerakódások képződését a forgattyúsházban, valamint szigorúbb kopásállósági tulajdonságokat és diszpergáló képességet ír elő. A SAE 10W40 viszkozitás kategória teljes mértékben kielégíti a korszer benzin és dízel üzem motorok igényeit.  


A tovább erősített szintetikus tartalmú alapolaj kiemelkedő kenési tulajdonságokat biztosít, mely csökkenti a súrlódást, csökkenti a párolgási hajlamot és megfelelő hőállóságot kínál a modern motorok által elért extrém magas üzemi hőmérsékleten is. Antioxidációs, kopásállósági, korrózióvédelmi, habosodás gátló tulajdonságok. 



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Besorolása: Motorolaj
 
Feladás dátuma: 2024.04.29
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "MOTUL 6100 Synergie + 10W40 1 liter" című hirdetést látja. (fent)