Betöltés...

TOTAL QUARTZ 7000 ENERGY 10w40 1 Liter

Ár: 3.150 Ft

A TOTAL QUARTZ 7000 10W40 motorolajat a korszerű személygépkocsi és kishaszonjármű benzin-, és dízelüzemű motorokhoz fejlesztették ki. Különösen alkalmas turbófeltöltésű és többszelepes motorokhoz.A legnehezebb üzemelési körülmények között is használható (városi forgalomban, autópályán), minden évszakban. Tökéletesen megfelel minden katalizátorral felszerelt gépkocsikhoz. Használható ólommentes üzemanyaggal és LPG-vel üzemelő gépkocsikhoz is.

TULAJDONSÁGOK:

Megfelel az API SJ és ACEA A3/B3 szabvány követelményeinek, mely garancia a tökéletes és állandó minőségre. Szintetikus technológiával készült motorolaj. Alacsony hőmérsékleten tanúsított kiemelkedő folyékonysága miatt könnyű hidegindítást biztosít.

Megfelel az API SJ és ACEA A3/B3 szabvány követelményeinek, mely garancia a tökéletes és állandó minőségre.Szintetikus technológiával készült motorolaj.Alacsony hőmérsékleten tanúsított kiemelkedő folyékonysága miatt könnyű hidegindítást biztosít.

A TOTAL QUARTZ 7000 10W40 közvetlenül az indítás utáni optimális kenés révén megvédi a mechanikus részeket, ezáltal hozzájárul a motor élettartamának meghosszabbításához és teljesítményének fenntartásához, tökéletes kenést biztosít magas hőmérsékleten is. A motor legkényesebb részeit is tisztán tartja, és megvédi a fokozott kopástól.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Besorolása: Motorolaj
 
Feladás dátuma: 2024.06.28
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "TOTAL QUARTZ 7000 ENERGY 10w40 1 Liter" című hirdetést látja. (fent)