Betöltés...

ABM tolatókamera rendszámtábla keretbe integrált (HDCCD 480TVL)

Ár: 39.900 Ft



Termékleírás


 







ABM rendszámtábla keretbe integrált tolatókamera

Az ABM tolatókamerák kiemelkedő megbízhatóságukkal és tökéletes képi megjelenítésükkel érdemelték ki magas rangjukat a parkolást segítő eszközök kategóriájában. A rengeteg típust átfogó járműspecifikus és univerzális kameráink, többféle méretű és kialakítású monitorjaink segítségével a legegyedibb parkolást segítő rendszerek is kialakíthatóak, akár személy-, akár teherautók és munkagépek esetében is. Univerzális képátvitelük segítségével a kamerák akár még a gyári kijelzőkkel, multimédiás fejegységekkel és navigációkkal is képesek működni.


 



 






Az ABM rendszámtábla keretbe integrált tolatókamera a legegyszerűbb, univerzális megoldás a legtöbb autó esetében. Nem kell mást tenni, csak kicserélni a rendszámkeretet, és elvezetni a vezetékeket a kijelzőhöz.


Az egyedülállóan állítható szögű kamera segítségével tökéletesen testre szabható a jármű háta mögött látni kívánt terület.




A kamera segédvonalakat is közvetít, így megbecsülhető a körülbelüli távolság is a látott akadály és az autó között. A kép valós, beltéri parkolóban, szűrődő fényben készült.






A LOWLIGHT rendszernek köszönhetően a kamera akkor is kiértékelhető képet közvetít, ha sötétben használjuk. Tolatáskor bekapcsol az autón a tolatólámpa, amelynek fénye elegendő a LOWLIGHT rendszernek, hogy megfelelően felerősítse a kép fényét, így tökéletesen jól látható képet ad. A kép valós, beltéri parkolóban, teljes sötétségben, világító tolatólámpával készült.


 


ABM tolatókamera előnyei:







Egyszerűbb és gyorsabb parkolás.
Hátramenetbe kapcsoláskor a tolatókamera képe automatikusan megjelenik.








Csökkenti a koccanások lehetőségét.
Csökkenti a balesetek veszélyét, amelyek a parkolási manőverek közben előfordulhatnak (pl. látószögön kívüli gyalogos)
Biztos lehet abban, hogy teljes mértékben átlátja a jármű mögötti teret.







Figyelem!


Az itt látható ABM tolatókamera termékünk nem tartalmaz kijelzőt, sem a navigációs készüléket. Ezeket az eszközöket külön lehet megvásárolni.



A gyártó és forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a készülék használatából, vagy a szakszerűtlen beszereléséből adódó bármilyen jellegű kárért vagy bármely egyéb hátrányért. A tolatókamera használatakor, előfordulhat olyan eset (pl. üvegfelület, vékony akadály), amikor a tolatókamera kijelzőjén nagyon nehezen látható a kép a gépjárművezető számára. Ne hagyatkozzon kizárólag a tolatókamera kijelzőjére, a tolatást és a parkolást mindig körültekintően és mérsékelt tempóban végezze!





További információk



Rendszámtábla helyére építhető
Videó szabvány: PAL
Kamera érzékelő típusa: HDCCD
Felbontás: 800 x 480 px
Látószög: 170°
Low-light: sötétben is kiértékelhető képet ad
Vízállóság: IP68 (teljesen védett por és víz ellen)
Tápellátás: DC12V
Kimenet: Szabvány RCA
Tolatási segédvonallal rendelkezik
Videó (RCA) kábel 6.5 méter
1 év jótállás





Letölthető dokumentumok



Használati útmutató

 







Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.29
Eddig megtekintették 38 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "ABM tolatókamera rendszámtábla keretbe integrált (HDCCD 480TVL)" című hirdetést látja. (fent)