Betöltés...

Üléshuzat univerzális (nagy méretű), betétes fekete-sárga első ülésekre

Ár: 7.450 Ft

A magyar piacon teljesen egyedülálló maxi méretű üléshuzat, mely a mélyített, újabb, sport, vagy kényelmi üléssel szerelt autókban is tökéletesen használható. A hátlap és az ülőlap része az átlagosnál jóval nagyobb, így pl. tökéletesen illeszkedik: BMWkre, Peugeotra, Toyotára, Citroenre, Renaultra, Recaro ülésekre stb… Típustól teljesen független univerzális üléshuzat, melynek az oldalvarrásai szándékosan gyengítve vannak annak érdekében, hogy az oldallégzsák szükség esetén gondatlanul kinyíljon. A gyengítette varrás a minőséget nem befolyásolja, tartósság szerint ugyanolyan, mint a megszokott üléshuzatok. Az üléshuzat formateve igazodik a mai elvárásoknak, egyszerű és letisztult, semmilyen motívum nem díszíti, de viszont kellően védi az üléskárpitot a koszolódástól, a kopástól és az elhasználódástól. Ideális ajándék, ugyanis ez az üléshuzat szinte minden ülésre használható, nem lehet vele mellélőni. Könnyen feltehető, jól tapad a gyári üléskárpithoz. 
Az üléshuzat felrakása és rögzítése: 
Az üléshuzatot gumipántok segítéségével tudja rögzíteni az autó üléséhez. Az ülés típusának bonyolultságától függően felrakása különösebb szakértelmet nem igényel, de ha nem boldogul vele, akkor kérjen segítséget.
Főbb jellemzői:
- nagy méretű üléshuzat, szinte mindent autótípushoz
- oldallégzsákkal szerelt autókhoz is használható
- egyedi megjelenés
- letisztult forma
- kiváló illeszkedés
- jó tapadás
Az üléshuzat mosása:
Kézmeleg szappanos vízben nyomkodva! Vasalni és vegykezelni TILOS!
Anyaga: 100% polyester, de nem az izzadós fajta!
Csomag tartalma:
- 2db üléshuzat
- 2db fejtámlahuzat
 

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.24
Eddig megtekintették 204 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Üléshuzat univerzális (nagy méretű), betétes fekete-sárga első ülésekre" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: