Betöltés...

Fényezés felújító színpolír, kék 500 ml Turtle Wax Color Magic 52709

Ár: 4.680 Ft

A Turtle Wax Color Magic Kék színpolír egy kivételesen eredményes termék, amely kifejezetten a kék és sötét színű fényezésű autók felületének felújítására és védelmére lett kialakítva. Ez a speciális keverék ideális megoldást kínál a megkopott színek revitalizálására, a finom karcolások és a mélyebb sérülések átmeneti eltakarására, ezzel visszaadva az autó eredeti fényét és vonzerejét.Használati útmutató részletesen:-Előkészítés: Győződjön meg arról, hogy az autója teljesen tiszta és szabad minden szennyeződéstől és portól a polírozás kezdete előtt.
-Készülődés: Alaposan rázza meg a termék flakonját, hogy a polírozó komponensek egyenletesen összekeveredjenek.
-Színhűség tesztelése: Az egész járművön történő használat előtt próbálja ki a terméket egy kevésbé látható helyen, hogy ellenőrizze a szín megfelelőségét.
-Felvitel: Használjon egy lágy, tiszta szövetet a polírozó szer felviteléhez, az elemek egyesével történő kezelése során. Körkörös mozdulatokkal dolgozzon, majd növelje a nyomást az optimális hatás érdekében.
-Polírozás és fényezés: Várja meg, amíg a termék egy vékony réteget képez a felületen, majd egy másik lágy, tiszta szövettel polírozza át a fényezést.A Turtle Wax Color Magic Kék színpolír 500 ml-es kiszerelésben elérhető, hosszú távú és megbízható megoldást nyújtva az autó fényezésének ápolására és védelmére. A termék nemcsak a kék fényezést újítja fel, hanem átfogó védelmet is biztosít az időjárás és a különböző külső hatások ellen, így hosszan tartó fényt és védelmet kínálva az autónak.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.04.24
Eddig megtekintették 326 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Fényezés felújító színpolír, kék 500 ml Turtle Wax Color Magic 52709" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: