Betöltés...

Fényezés felújító színpolír, fehér 500 ml Turtle Wax Color Magic 52712

Ár: 4.680 Ft

A Turtle Wax Color Magic Fehér színpolír egy kiemelkedően hatékony termék, amelyet kifejezetten a fehér és világos színű fényezésű autók fényezésének felújítására és védelmére terveztek. Ez a speciális polírozó anyag ideális választás a fényezés megfakult színének visszaállítására, a holografikus karcok maradéktalan eltüntetésére, valamint a mélyebb karcolások átmeneti leplezésére. Így az autó visszanyerheti eredeti tisztaságát és ragyogását.Használati útmutató lépésről lépésre:-Előkészítés: Gondoskodjon arról, hogy autója teljesen tiszta és száraz legyen a polírozás megkezdése előtt.
-Felkészülés: Alaposan rázza fel a flakont, hogy a polírozó anyag összetevői optimálisan összekeveredjenek.
-Színegyezés tesztelése: A teljes autón való használat előtt végezzen tesztet egy kevésbé látható területen, hogy biztos legyen a színegyezésben.
-Alkalmazás: Egy lágy, tiszta szövet segítségével vigye fel a polírozószert, koncentrálva egy-egy elemre. Körkörös mozdulatokkal dolgozzon, majd növelje a nyomást az optimális hatékonyság érdekében.
-Szárítás és fényezés: Várjon, amíg a termék vékony filmréteget képez a felületen, majd egy másik puha, tiszta kendővel polírozza át a fényezést.A Turtle Wax Color Magic Fehér színpolír 500 ml-es kiszerelésben érhető el, így hosszú távú, megbízható megoldást nyújtva autója fényezésének ápolásához és védelméhez. Ez a termék nemcsak a fényezés színét állítja helyre, hanem kiterjesztett védelmet is biztosít az időjárás okozta károk és egyéb külső behatások ellen, így hosszan tartó fényességet és védelmet garantálva autójának.
 
 


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.03
Eddig megtekintették 282 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Fényezés felújító színpolír, fehér 500 ml Turtle Wax Color Magic 52712" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: