Betöltés...

Fényezés felújító színpolír, ezüst 500 ml Turtle Wax Color Magic 52710

Ár: 4.680 Ft

A Turtle Wax Color Magic szürke színpolír egy különlegesen fejlesztett termék, amely kifejezetten a szürke és ezüst metál fényezésű autók fényezésének megújítására és védelmére szolgál. Ez a polírozó anyag kiválóan alkalmas a fényezés megfakult színének helyreállítására, a holografikus karcok eltüntetésére, valamint a mélyebb karcolások átmeneti elfedésére, így visszaadva az autó eredeti ragyogását és szépségét.Használata lépésről lépésre:-Előkészítés: Alaposan mosson és szárítsa meg autóját, hogy a felület tiszta és pormentes legyen.
-Felkészülés: Rázza fel jól a flakont, hogy a polírozó anyag összetevői teljesen összekeveredjenek.
-Színegyezés tesztelése: Mielőtt az egész autón alkalmazná, tesztelje a terméket egy kevésbé látható helyen, hogy ellenőrizze a színegyezést.
-Alkalmazás: Használjon egy puha, tiszta rongyot a polírozó anyag felviteléhez, és kezdjen el dolgozni egyetlen elemen. Alkalmazzon körkörös mozdulatokat, majd fokozza a nyomást a jobb hatás érdekében.
-Szárítás és fényezés: Hagyja a terméket száradni, amíg egy vékony filmréteget nem képez a felületen. Ezt követően használjon egy másik tiszta, puha kendőt a fényezés átpolírozásához.A Turtle Wax Color Magic szürke színpolír 500 ml-es kiszerelésben kapható, ami biztosítja, hogy hosszú távon is rendelkezésre álljon a fényezés ápolásához és védelméhez. Ez a termék nemcsak hogy helyreállítja az autó fényezésének színét, hanem védelmet is nyújt az időjárás és egyéb külső hatások ellen, hosszantartó ragyogást és védelmet biztosítva az autó számára.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.03
Eddig megtekintették 194 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Fényezés felújító színpolír, ezüst 500 ml Turtle Wax Color Magic 52710" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: