Betöltés...

Üléshuzat bútor szövet 2 személyes kisterherautóra

Ár: 8.500 Ft

Ez az üléshuzat nem egy adott típusú kisteherautóhoz készül, hanem általánosságban használható, ami rendkívül praktikus, mivel többféle járművön is alkalmazható. Akik esetleg személyautóba csak az első két ülésre keresnek üléshuzatot, ideális választás lehet ez a termék, mivel pontosan illeszkedik ezekre az ülésekre.
Ez az üléshuzat prémium minőségű kevert szálas pamut anyagból készül, ami rendkívül tartós és ellenálló. A pamut anyag nem töltődik fel elektrosztatikusan, így nem csak kényelmes, de a statikus feltöltődés okozta kellemetlenségeket is kiküszöböli. Emellett jól szellőzik, így hosszú utazások során is kényelmes marad.
A üléshuzat természetes anyaga garantálja az ideális illeszkedést az ülésekhez, így nincs szükség további kiigazításokra vagy méretre szabásra. Az üléshuzatok nemcsak megvédenek a sérülésektől és piszoktól, hanem esztétikus kinézetet is kölcsönöznek az autó belsejének.
Ezen kívül, az eredetiséget is megőrzik, így nem veszítik el járműved egyedi stílusát. Ez a termék az autó belső terének megújítását és védelmét egyaránt szolgálja, és mindezt magas minőségű anyagokkal és alapos gyártási folyamattal garantálja.
Ülés elrendezése:
1+1 férőhely
Csomag tartalma:
2db első ülésekre használható üléshuzat
2db fejtámlahuzat
1 csomag kampó
1 paletta fejtámlagyűrű
Figyelem: Az üléshuzatot megrendelésre készítettjük, várakozási idő + 1 hétFelszerelése:
A csomagoláson belül található kampók és pántok segítségével történik. A fejtámlapálcáknál használja a csomagban található fejtámlagyűrűt. Az üléshuzat felhelyezése alapvető műszaki ismereteket igényel (a típus bonyolultságától függően). Ezek hiányában a termék megóvása érdekében forduljon szakemberhezMosási útmutató:
Semleges, szintetikus általános mosóporral, langyos vízben kézzel nyomkodva. Öblítést hideg vízben legalább kétszer. Vegykezelni és vasalni tilos!


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.04.14
Eddig megtekintették 177 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Üléshuzat bútor szövet 2 személyes kisterherautóra" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: