Betöltés...

Üléshuzat bútor szövet Trabant Limusine 601

Ár: 18.500 Ft

A Trabant 601 limuzin üléshuzat a klasszikus Trabant 601-es modellekhez tervezett különleges termék, amely egyedülálló módon ötvözi a minőséget, a funkcionalitást és a stílust. Ez a gondosan kiválasztott anyagokból készült üléshuzat készlet nem csak a jármű belső terének esztétikáját emeli, hanem hozzájárul a kényelem és a tartósság növeléséhez is. A magyar gyártmányú, kevert szálas pamut anyagból készült üléshuzatok ideális választást jelentenek minden Trabant 601 tulajdonos számára, akik szeretnék megőrizni járművük eredeti hangulatát és stílusát.Kulcsjellemzők és Előnyök-Méretpontosság: Minden üléshuzat pontosan illeszkedik a Trabant 601-es modellek üléseire, így garantálva a tökéletes rögzítést és a csúszásmentes használatot.
-Minőségi Anyagok: A magas minőségű, kevert szálas pamut anyag nem csak kényelmet biztosít, hanem hosszú távú tartósságot is garantál.
-Stílus és Nosztalgia: A klasszikus design és az eredeti stílusú anyagválasztás tökéletesen kiegészíti a Trabant 601-es autók retro hangulatát.
-Antisztatikus Tulajdonság: Az üléshuzat anyaga antisztatikus kezeléssel rendelkezik, így csökkentve az elektrosztatikus feltöltődés okozta kellemetlenségeket.
-Szellőző Anyag: A kiváló légáteresztő képesség biztosítja, hogy még a hosszú utazások során is megmaradjon a kényelem és a frissesség érzete.
-Könnyű Tisztítás: A szennyeződésektől és a folyadékoktól könnyen tisztítható anyag hosszantartóan megőrzi az üléshuzat tisztaságát és esztétikus megjelenését.
-Teljes Készlet: A garnitúra tartalmazza az első és hátsó ülések huzatait, valamint a szükséges rögzítőelemeket, így egy csomagban minden szükséges eszközt megkap a teljes belső megújításhoz.Felhelyezés és KarbantartásA Trabant 601 limuzin üléshuzat készlet egyszerűen felszerelhető, a mellékelt utasításoknak köszönhetően bárki könnyedén elvégezheti a telepítést. A huzatok mosása egyszerű, kézzel, semleges mosószerrel javasolt, hogy megőrizzék formájukat és színüket.
Fontos információ: A Trabant üléshuzat megrendelésre készül, várakozási idő nagyjából 1 munkahét.ÖsszegezveA Trabant 601 limuzin üléshuzat nem csak a Trabant 601-esek tulajdonosainak kínál megoldást, hanem minden régi autó szerelmeseinek, akik szeretnék autójukat eredeti állapotukban megőrizni vagy visszaállítani. Ez a termék tökéletes ötvözete a funkcionalitásnak, a minőségnek és a stílusnak, így az autó beltere nem csak szebb, de kényelmesebb és tartósabb is lesz.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.04.24
Eddig megtekintették 386 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Üléshuzat bútor szövet Trabant Limusine 601" című hirdetést látja. (fent)