Betöltés...

Üléshuzat bútor szövet Suzuki Wagon R+ 5 személyes


Suzuki Wagon R+ 5 személyes üléshuzat


Kifejezetten 5 fejtámlás Suzuki Wagon R+ -hoz készültüléshuzat, melynek főbb jellemzői, hogy a hátsó ülések támlái 1/3 - 2/3 aránybandönthetők, illetve a hátsó ülésben beépített fejtámla található. Amennyiben az4 személyes verzióval rendelkezik akkor Önnek nem erre az üléshuzatra vanszüksége. Az 4 fejtámlás változatot is megtalálja kínálatunkban.
Ez a 5 személyes Wagon R+ üléshuzat prémium minőségű kevertszálas pamut anyagból készül, mely nem csak, hogy rendkívül ellenálló de mégjól is szellőzik. Természetes anyaga garantálja a könnyű felhelyezést és kiválóilleszkedést. Az üléshuzat védi az  gyárikárpitot az elhasználódástól és a szennyeződésektől. Erős anyag révén nagyobbigénybevételnek is ellenáll. Az csomagban a teljes garnitúrát megtalálja ami a4 személyes Wagon R+ üléseit védi.
Tartalmaz:
2db első ülésekre levő huzatot
2db fejtámlahuzatot
1db hátsó ülőlapot
1db 1/3 osztású hátlapot beépített fejtámlával
1db 2/3 osztású hátlapot beépített fejtámlával
1 csomag kampót
1 paletta fejtámlagyűrűt
Felhelyezése:
A csomagoláson belül található gumipántok és rögzítőkampók segítségéveltörténik. A fejtámlagyűrűket akkor használja, ha a fejtámlapálcák helyétkilyukasztotta és a kis hasadást elzárná. Összepattintás után nem szétszedhető.

Tisztítása:
Semleges, szintetikus általános mosóporral, langyos vízben kézzel nyomkodva.Öblítést hideg vízben legalább kétszer. Vegykezelni és vasalni tilos!

Tovább
Adatlap
Ár: 12.990 Ft
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2019.10.08
Eddig megtekintették 111 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Üléshuzat bútor szövet Suzuki Wagon R+ 5 személyes
Lehetőségek
Megosztók

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Üléshuzat bútor szövet Suzuki Wagon R+ 5 személyes" című hirdetést látja. (fent)Bontott autóalkatrészek, új alkatrészhirdetések eladása!

Autóalkatrész rovatunk főbb tartalma eladó lökhárítók, autógumik és autószerelési alkatrészek. A hirdetéseket ár szerint rendezve tekintheti meg a legolcsóbb autóalkatrész hirdetéseinket.

TIPP: Egyes autóalkatrészek vásárlása előtt célszerű lehet autószerelő tanácsát kikérni.