Betöltés...

Üléshuzat bútor szövet Suzuki Wagon R+ 5 személyes

Ár: 18.500 Ft


Kifejezetten 5 fejtámlás Suzuki Wagon R+ -hoz készült üléshuzat, melynek főbb jellemzői, hogy a hátsó ülések támlái 1/3 - 2/3 arányban dönthetők, illetve a hátsó ülésben beépített fejtámla található. Amennyiben az 4 személyes verzióval rendelkezik akkor Önnek nem erre az üléshuzatra van szüksége. Az 4 fejtámlás változatot is megtalálja kínálatunkban.
Ez a 5 személyes Wagon R+ üléshuzat prémium minőségű kevert szálas pamut anyagból készül, mely nem csak, hogy rendkívül ellenálló de még jól is szellőzik. Természetes anyaga garantálja a könnyű felhelyezést és kiváló illeszkedést. Az üléshuzat védi az  gyári kárpitot az elhasználódástól és a szennyeződésektől. Erős anyag révén nagyobb igénybevételnek is ellenáll. Az csomagban a teljes garnitúrát megtalálja ami a 4 személyes Wagon R+ üléseit védi.
Tartalmaz:
2db első ülésekre levő huzatot
5db fejtámlahuzatot
1db hátsó ülőlapot
1db 1/3 osztású hátlapot beépített fejtámlával
1db 2/3 osztású hátlapot beépített fejtámlával
1 csomag kampót
1 paletta fejtámlagyűrűt
Felhelyezése:
A csomagoláson belül található gumipántok és rögzítőkampók segítségével történik. A fejtámlagyűrűket akkor használja, ha a fejtámlapálcák helyét kilyukasztotta és a kis hasadást elzárná. Összepattintás után nem szétszedhető.Tisztítása:
Semleges, szintetikus általános mosóporral, langyos vízben kézzel nyomkodva. Öblítést hideg vízben legalább kétszer. Vegykezelni és vasalni tilos!


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.04.14
Eddig megtekintették 320 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Üléshuzat bútor szövet Suzuki Wagon R+ 5 személyes" című hirdetést látja. (fent)