Betöltés...

Üléshuzat bútor szövet Suzuki Swift GLX új

Ár: 18.500 Ft

Az Suzki Swift GLX (új generáció) jelen esetben nem a legújabb Suzuki Swift-et jelzi, hanem a régi GLX újabbik fajtáját, ami 2000.06 hó után gyártottak. Itt fel is hívom figyelmét, ha Ön SEDAN autóval rendelkezik, akkor ne ezt az üléshuzatot rendelje meg, hanem a Suzuki Swift Sedant. 
Főbb jellemzői az ülésnek:
2000.06 hó utáni éjvárathoz készült
Elől: Kivehető fejtámlák vannak.
Hátul: Az ülések 1/2-1/2 arányban támla oszthatósággal rendelkeznek.
Ez az üléshuzat kifejezetten fentebb leírt Új Swift GLX-hez készült. Az üléshuzat prémium minőségű kevert szálas pamutból készült, mely rendkívül tartós és ezen felül jól szellőzik. Természetes anyaga garantálja az ideális illesztést.
A csomagban teljes garnitúra, azaz az első és a hátsó ülésekre illetve a fejtámlára  felhelyezhető huzat található. Az üléshuzat nem töltődik fel elektrosztatikusan.
Figyelem! A terméket nem tartjuk raktáron, külön rendelés után készítjük. Várakozási idő + 1 hét
Felszerelése:
A csomagoláson belül található kampók és pántok segítségével történik. Az üléshuzat felhelyezése alapvető műszaki ismereteket igényel (a típus bonyolultságától függően). Ezek hiányában a termék megóvása érdekében forduljon szakemberhez.Mosási útmutató:
Semleges, szintetikus általános mosóporral, langyos vízben kézzel nyomkodva. Öblítést hideg vízben legalább kétszer. Vegykezelni és vasalni tilos!
 


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.05.04
Eddig megtekintették 467 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Üléshuzat bútor szövet Suzuki Swift GLX új" című hirdetést látja. (fent)