Betöltés...

Üléshuzat bútor szövet Suzuki Maruti

Ár: 18.500 Ft

A Maruti üléshuzat garnitúra kifejezetten a Suzuki Marutihoz készült, figyelembe véve annak egyedi formáját és méreteit. A Maruti hátsó ülései kétféle elrendezéssel érhetők el: az egyiknél a háttámla egyben van, míg a másiknál 1/2-1/2 arányban dönthető, így a huzatok ezt a változatosságot is támogatják.
Ez a prémium minőségű Maruti üléshuzat kevert szálas pamutból készült, valódi retró hatást teremtve a Maruti belső terében. A finom, mégis strapabíró anyag nem csak esztétikailag emeli autója stílusát, de hatékonyan védi is a gyári üléskárpitot a kopástól és a szennyeződésektől.
A Maruti üléshuzat egyedivé varázsolja autója belső terét, miközben a természetes anyaga garantálja az ideális illeszkedést és a könnyű felszerelést. Az üléshuzatok nem csak a sérülésektől és a szennyeződésektől óvják a gyári kárpitot, de esztétikus megjelenést és egyedi hangulatot is kölcsönöznek autójának.
A csomag tartalmazza a Maruti üléshuzat felszereléséhez szükséges minden kelléket és kárpitanyagot is. Válassza a Maruti üléshuzatot az autója védelméhez és stílusának fokozásához!
Figyelem! A terméket megrendelésre készítjük, így a várakozási idő + 1 hét.
A csomag tartalma:
-2db első üléshuzat
-2db fejtámlahuzat
-1db hátsó ülőlap
-1db hátsó háttámlalap (ha osztott, akkor kétszer fél háttámlalap)
-1 csomag kampó
-1 paletta fejtámlagyűrűFelszerelése:
-A csomagoláson belül található kampók és pántok segítségével történik a felszerelés.
-A fejtámlapálca kivezetésekor használja a csomagban található műanyag egyszer használatos fejtámlagyűrűket, melyek megakadályozzák az üléshuzat elhasadását.
-Az üléshuzat felhelyezése alapvető műszaki ismereteket igényel (a típus bonyolultságától függően). Ezek hiányában a termék megóvása érdekében forduljon szakemberhez.Mosási útmutató:
-Semleges, szintetikus általános mosóporral, langyos vízben kézzel nyomkodva mosható.
-Öblítést hideg vízben legalább kétszer végezni.
-Vegykezelni és vasalni tilos!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.05.04
Eddig megtekintették 262 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Üléshuzat bútor szövet Suzuki Maruti" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: