Betöltés...

Autoglym Bumper & Trim Gel 325ml (külső műanyag ápoló)

Ár: 5.600 Ft

Tegye autóját ellenállóbbá a mindennapi kihívásokkal szemben külső műanyag ápoló gél és lökhárító ápoló gél használatával, amelyek kifejezetten a járművek külső műanyag részeinek védelmére és ápolására lettek kifejlesztve. Ezek a termékek különleges figyelmet fordítanak a lökhárító és egyéb külső műanyag elemek megőrzésére, frissítésére, és védelmére a szigorú környezeti hatásokkal szemben.
Az Autoglym Bumper & Trim Gel egy prémium kategóriás termék, amely könnyen felvihető és gazdag összetételének köszönhetően mélyen ápol, miközben egy átlátszó, rugalmas védelemmel látja el a külső műanyag részeket. Ez a speciális gél távol tartja a nedvességet, a szennyeződéseket és megvédi a járművet az UV-sugárzás káros hatásaitól.
A lökhárító és külső műanyag elemek ápolása kulcsfontosságú az autó esztétikai állapotának és értékének megőrzésében. Az Autoglym Bumper & Trim Gel használatával nem csak a külső megjelenés javul, hanem a hosszú távú védelem is biztosított lesz, így járműve hosszabb ideig őrzi meg újszerű állapotát.
Válassza ezt a prémium ápoló gélt a külső műanyag részek és lökhárítók folyamatos védelmére és ápolására, hogy autója minden körülmények között megőrizze fényét és ellenálló képességét.Használati útmutató:-Felrázás szükséges: Mind használat előtt, mind közben alaposan rázza fel a terméket.
- Előzetes tisztítás: Az erősen szennyezett felületeket először tisztítsa meg Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner-rel vagy Autoglym Interior Shampoo-val a legjobb eredmény érdekében.- Alkalmazás módja: Puha, tiszta, szöszmentes ruhával vagy kisebb szivaccsal vigye fel a terméket.- Dörzsölés a felületbe: A terméket finoman dörzsölje a felületbe a jobb fedés és a polírmaradványok eltávolítása érdekében.- Kis ecset használata: Összetett hűtőrácsok esetén kis ecsettel takarékosan alkalmazza a gélt.- Nem károsítja a fényezést: A Bumper & Trim Gel nem károsítja a fényezést, és egy nedves ronggyal eltávolítható.- Alkalmazási területek: Használja a Bumper & Trim Gel-t minden külső műanyagon és gumin, beleértve a műanyag lökhárítókat, sárvédőket, rácsokat, tükörházakat, díszléceket, kilincseket, vinyl tetőket, gumi ütközőket, gumikat, spoilereket, sárfogókat, stb.- Kerülendő területek: Kerülje az érintkezést üveggel és a festett felülettel.Ez a részletes használati útmutató segít a termék optimális használatában, hogy a lehető legjobb eredményeket érje el az Autoglym Bumper & Trim Gel alkalmazásával.Újrakezelés-Szükségesség: Az újrakezelés csak akkor válik szükségessé, ha a kezelt felület elveszti vízlepergető tulajdonságait, vagy ha további javításra szorul a megjelenés.
-Gyakoriság: Nincs meghatározva limit az alkalmazások gyakoriságára, így a termék rendszeresen használható a kívánt hatás eléréséig.Tartósság-Függő tényezők: A termék tartóssága változó, és függ a kezelt felület nedvszívó képességétől, a jármű használati módjától és a környezeti légköri viszonyoktól.
-Alkalmazási terület: A termék alkalmazható különböző járműtípusokon, mint furgonok, teherautók, lakókocsik, motorok, hajók, és egyéb hasonló felületeken.Kiszerelés: 325 ml 
Teszt videó:
 


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.04.14
Eddig megtekintették 217 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Autoglym Bumper & Trim Gel 325ml (külső műanyag ápoló)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: