Betöltés...

Színpolír fekete 500 ml MOTIP 00747

Ár: 3.450 Ft

A Motip fekete színpolír egy kivételes autóápolási termék, amely speciálisan a megkopott és fakult fényű fekete, valamint metál fényezésű járművek színeinek felújítására és védelmére lett tervezve. Ez a polírozó anyag gyorsan és egyszerűen alkalmazható, így ideális választás azok számára, akik szeretnék visszaadni járművük eredeti fényét és színét anélkül, hogy hosszú órákat töltenének az autóápolással.Jellemzők és előnyök:-Gyors és egyszerű felhordás: Ez a polír anyag könnyedén felvihető és eldolgozható, így kevés időt és erőfeszítést igényel.
-Időjárásálló védelem: Kiemelkedő védelmet nyújt az időjárás káros hatásaival szemben, hosszantartó fényt és színfrissességet biztosítva.
-Színmegújítás: Helyreállítja a jármű eredeti színét, életre keltve a megfakult és elhalványult felületeket.
-Szenyeződés elleni védelem: Csökkenti a szennyeződés újbóli lerakódását, megkönnyítve ezzel a jármű későbbi tisztítását.
-Biztonságos összetétel: Oldószermentes formula, amely szilikont tartalmaz, így biztonságosan alkalmazható minden típusú fényezésen.Használati utasítás:-Felrázás: Használat előtt alaposan rázza fel a flakont.
-Hőmérséklet: A felhordás ideális hőmérséklete 5-30 Celsius fok között van.
-Felület előkészítése: Győződjön meg róla, hogy a felület tiszta és teljesen száraz legyen.
-Felhordás: Egy nedves kendő segítségével vigye fel a polírt vékony, egyenletes rétegben.
-Polírozás: Száradás után használjon egy tiszta, száraz, puha kendőt a felület fényesre polírozásához.Tárolás:-Fagymentes helyen tárolandó! A Motip fekete színpolír kiszerelése 500 ml, így biztosítva, hogy hosszú ideig elegendő legyen a jármű fényének és színének fenntartásához.Ez a termék tökéletes választás azok számára, akik szeretnék megőrizni vagy helyreállítani fekete vagy metál fényezésű járművük eredeti ragyogását és védelmét az időjárás viszontagságaival szemben.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 117 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Színpolír fekete 500 ml MOTIP 00747" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: