Betöltés...

Üléshuzat bútor szövet Trabant 601 kombi

Ár: 18.500 Ft

Ez a méretpontos üléshuzat garnitúra a Trabant 601 kombi tulajdonosok számára kiváló választás, hogy megújítsák járművük belső dizájnját. A magyar kevert szálas pamut anyag nemcsak kényelmes, hanem strapabíró is, így hosszú ideig megőrzi esztétikus kinézetét. A jól szellőző kialakításnak köszönhetően a huzat nem csak kellemes tapintású, de hűvös és kényelmes is marad hosszú utazások során. A retró hangulatot idéző kárpit anyag visszavezet bennünket az időben, miközben a modern minőség és tartósság szempontjából is megfelel. Az üléshuzatok méretre készülnek, így garantáltan tökéletesen illeszkednek a Trabant 601 kombi üléseihez, anélkül hogy bármilyen kiigazításra szükség lenne. Ezen üléshuzatok használata nem csak esztétikailag vonzó, hanem megvédi az eredeti üléshuzatot a kopástól, megtartva annak újszerű állapotát. Az anyag tartósságát és minőségét a magyar gyártási folyamat garantálja, így biztos lehet abban, hogy hosszú távon megelégedéssel használhatja. A statikus feltöltődés hiánya külön előny, kiküszöbölve az idegesítő elektrosztatikus problémákat a jármű belsejében. Az üléshuzatok könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, így hosszú távon is megmarad az új autó érzése. Vásárlásával Ön nem csak a komfortját növeli, hanem a Trabant 601 kombi megjelenését is felfrissíti, és mindezt a prémium minőségű anyagok és gyártási folyamat garantálja.
Csomag tartalma:
2db első ülésre használható huzat
1db hátsó ülőlap
1db hátsó hátlap
rögzítéshez szükséges kampók
Felszerelése és rögzítése a csomagban található kampók segítségével történik, A legprecízebben akkor tudja feltenni az üléshuzatot, ha kiszereli az ülést a helyéről (nem feltétlenül szükséges).  Az üléshuzat felhelyezése alapvető műszaki ismereteket igényel (a típus bonyolultságától függően). Ezek hiányában a termék megóvása érdekében forduljon szakemberhez.
Figyelem! Az üléshuzatot megrendelés után készítjük. Várakozási idő + 1 hét.
Mosási útmutató:
Semleges, szintetikus általános mosóporral, langyos vízben kézzel nyomkodva. Öblítést hideg vízben legalább kétszer. Vegykezelni és vasalni tilos!
 


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.03.25
Eddig megtekintették 606 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Üléshuzat bútor szövet Trabant 601 kombi" című hirdetést látja. (fent)