Betöltés...

Autóalkatrész

Ár: 4.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Autót vásárolni felelősséggel és kihívással is jár egyszerre. Kiválasztunk, megveszünk és használunk egy autót, aminek aztán meg is kell őriznünk a kiváló állapotát. Minden esetben nekünk kell felkészíteni a járművet a biztonságos, és persze élvezetes autózásra. Vagy autószerelő segítségével, esetleg saját magunk. Különféle autóalkatrészeket kell pótolni és vásárolni, különben egyik kritérium sem fog teljesülni.

Forduljon hozzánk bizalommal, és válogasson webáruházunk autóalkatrészei közül! Szerelje fel autóját minőségi alkatrészekkel, és őrizze meg járműve kiváló kondícióját! Annyi helyen foglalkoznak már autóalkatrészek értékesítésével, de higgye el hozzánk megéri betérni.

http://ketmolnarauto.hu/gepjarmu-kereses

Nálunk valóban széles választék várja, hiszen nyugati és keleti márkák termékeit is kínáljuk; nem csak gyári, de utángyártott alkatrészek is megtalálhatók a termék palettánkon. Bármit, amit megrendel, azt legtöbb esetben raktárról tudjuk szállítani, vagy másnapra tudjuk rendelni. Rövid várakozás, nagy választék, kiemelkedő minőség és kedvező árak várják, ha minket választ autóalkatrész értékesítés kapcsán!

Keresse ki áruházunkban VW, Audi, Seat és Skoda gépjárművek első lengőkarokat.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Bocskaikert
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Márka: Audi
Besorolása: Tartozékok
Alkatrész megnevezése: lengőkar
 
Eddig megtekintették 104 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Autóalkatrész" című hirdetést látja. (fent)