Betöltés...

Szilikon spray AM 200ml

Ár: 1.250 Ft

Ez az AM 200 ml-es szilikon spray magas minőségű, gyorsan felszívódó szilikonolajat tartalmaz, ami különösen hatékonyan ápolja a különböző felületeket, mint például a gumi, műanyag, bőr és műbőr. Az AM szilikon spray rendszeres használatával ezek a felületek visszanyerik eredeti fényüket és rugalmasságukat, ami hosszú távú védelmet és karbantartást biztosít számukra.
A spray különlegessége abban rejlik, hogy tömíti a hajszálrepedéseket, ezzel megakadályozva a további károsodást. Víztaszító hatású, így vízlepergető réteget képez a kezelt felületeken, növelve ezzel azok védelmét a nedvesség és a szennyeződések ellen.
A termék sokoldalúsága miatt ideális választás az ipari felhasználásra, autóápolásra és háztartási alkalmazásokra is. Impregnáló, kenő és formaelválasztó tulajdonságainak köszönhetően többféle felületen is használható, biztosítva ezzel a felületek simaságát és csökkentve a súrlódást.
A használat előtti felrázás javasolt a legjobb eredmény érdekében. A 200 ml-es kiszerelés ideális méret a rendszeres otthoni és műhelybeli használathoz, biztosítva a termék hosszabb ideig való tartósságát.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.13
Eddig megtekintették 154 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Szilikon spray AM 200ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések