Betöltés...

Echinacea por 150g - Quebeck

Ár: 3.490 Ft

Echinacea por 150g - Quebeck
Keskenylevelű Kasvirág őrlemény, mely az egyik legerősebb természetes immunrendszer erősítő gyógynövény. Fokozza a szervezet természetes védekező képességét. A fertőzések gyorsabb lefolyásúak, és a betegségek utáni felépülés is gyorsabb. A gyógynövény hatásaként a sejtek egy természetes antivirális anyagot, az interferont termelik.

Segít a bakteriális, vírusos és gombás fertőzések leküzdésében. Jótékony hatású lehet a légúti megbetegedések, bőrproblémák és sebek esetén is. Echinakozidot tartalmaz, egy természetes antibiotikumot, amely ugyanúgy működik, mint a penicillin, így képes elpusztítani vírusok, baktériumok, gombák széles körét. Enyhíti a fájdalmat, csökkenti a gyulladást, karbantartja a hormonháztartást, hatékony antioxidáns.
Ajánlott egyaránt kutyáknak és macskáknak, nem csak beteg vagy lábadozó állatoknál alkalmazni, hanem kúraszerűen minden kutyánál és macskánál, évente legalább egyszer. Teát is lehet belőle készíteni.
ETETÉSI JAVASLATUNK: Ajánlott időszakosan vagy folyamatosan etetni, bármilyen étrendű (táp, nyers etetés, házi koszt) kutyák vagy macskák táplálék kiegészítéseként. Általános javasolt adagolása, az ételhez keverve, 1 csapott kiskanál/10 t.t.kg /nap.

B.A.R.F. étrendkiegészítőnek is tökéletesen megfelel.

További táplálékkiegészítőink.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Táplálékkiegészítők, Vitaminok
 
Feladás dátuma: 2024.10.14
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Echinacea por 150g - Quebeck" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: