Betöltés...

Kisállat járóka, fehér

Ár: 21.650 Ft

Kisállat járóka, fehér   
A csomag tartalma:
- 1 db Kisállat járóka, fehér
Az univerzális kisállat járóka, ketrec, kennel szuper megoldás a kiskedvencek számára, melyet egyaránt benti és kinti használatra terveztek.
A kisállat járóka 4 oldalból tevődik össze, melynek egyik oldalán egy kapu található. A kapun keresztül a kisállat tud bejutni a kutyaketrecbe.
Az egyes oldalakat speciális rudak kötik össze. A kapu biztonságosan rögzítve van, ami hatékonyan akadályozza meg, hogy az állat kinyissa az ajtót és kiszabaduljon.A praktikus kisállat járóka biztonságos a kiskedvencek számára, mivel az elemei lekerekítettek, így a sérülésveszély minimális.
Kiváló minőségű ABS anyagból készült, ami a tartozékot szilárddá és rendkívül tartóssá teszi, így hosszú ideig szolgálni fog Téged és kiskedvenced.
Termékjellemzők:
Univerzális -egyaránt alkalmas idősebb kutyáknak és kölyköknek isTartós kialakításÖnállóan összeszerelhetőAnyaga: ABSSzíne: fehérMérete: 90 x 90 x 60 cmSúlya: 4,30 kg
Szín FehérTerméktípus KetrecAnyag MűanyagMagasság 60 cmSzélesség 90 cmHosszúság 90 cmHasználat KutyákForma NégyszögletesAjtók száma 1
 
Amennyiben ettől az eladótól még ma további termékeket vásárolsz (https://www.lealkudtuk.hu/sad-logisztikai-kft-p22124361), ők nem fognak neked további szállítási díjakat felszámolni a csomagküldésnél. A rendeléseknél feltüntetett további szállítási díjakat ne vedd figyelembe.

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
 
Feladás dátuma: 2024.10.10
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Kisállat járóka, fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: