Betöltés...

WAUDOG okosbiléta Kék - 3 típus

Ár: 2.990 Ft

WAUDOG okosbiléta Kék - 3 típus
A WAUDOG okosbiléta kutyusod nyakörvére erősítve hozzájárul, hogy biztonságban tudd négylábúdat! Felelős kutyagazdiként fontos számunkra kedvenceink védelme és biztonsága, mert bármilyen körültekintőek is vagyunk, előfordulhatnak váratlan események. Azokra a helyzetekre nyújt megoldást, melyekre nem lehet teljesen felkészülni. Sétálás közben nyomába ered valamilyen állatnak, megrémül tűzijáték közben, vihar miatt pánikba esik vagy csak a kalandvágya vezérli és nekiindul a világnak! Ilyen esetekben fontos, hogy aki megtalálja kedvencünket, a lehető legtöbb információhoz jusson róla, így gyorsabban haza tud kerülni, a megtaláló személy könnyedén fel tudja venni veled a kapcsolatot!

Az okos kutyabiléta elején egyedi tervezésű dizájn, hátulján nagy méretű, könnyen azonosítható QR kód található, melyet beolvasva gyorsan visszakerülhet hozzád elveszett kedvenced! Strapabíró kialakításának köszönhetően garantáltan a nyakörvön marad, víz-, ütés- és porálló anyagból készült. A termékhez tartozó fémkarikának köszönhetően egyszerűen rögzíthető nyakörvre vagy hámra, nem igényel előfizetést vagy havidíjat valamint tölteni sem szükséges.

Mindenképpen ajánlott egy bilétát kutyád nyakörvére tenni, mivel hiába van kutyusodban chip, a leolvasáshoz szükséges eszköz nem található mindenhol, ami megnehezíti a gazdi azonosítását. A gravírozott kutyabilétákkal szemben több adat megadható, mint egy telefonszám, lehetőséged van kutyusod és saját neved feltöltésére, címetek, kutyusod chipszámámának, nemének, fajtájának, születési idejének feltüntetésére is. Az okosbiléta tartalmazza mindazt az információt, ami elveszett kedvenced megtalálásánál a chip leolvasásával kapnánk, fárasztó és körülményes chip leolvastatás nélkül. Ha okosbilétát visel, a tulajdonos adatait egy okostelefon segítségével könnyedén le lehet olvasni, és egy kattintással fel is tudják venni veled a kapcsolatot. Így, ha kutyusod elkóborol a megtaláló a QR kód leolvasásával hozzáfér mindazon adatokhoz, amit felöltöttél kedvencedről.

Az applikációban előfizethetsz prémium szolgáltatásra is, ahol rengeteg hasznos extra információt is feltölthetsz, megadhatod kedvenced egészségügyi adatait, oltásait, allergiát ha van, szed e valamilyen gyógyszert. Előfizetés esetén értesítést küldenek e-mailen és sms-ben, ha valaki leolvasta a QR kódot, illetve ha a megtaláló a leolvasás során hozzájárul, a helyzetükről is kaphatsz információt, ahol a leolvasás megtörtént.

Az okos kutyabiléta főbb előnyei:

Exkluzív, egyedi tervezésű dizájn
QR kód, amelynek beolvasása könnyen elérhetővé teszi a kisállat tulajdonosának adatait
Az adatok az animal-id.net nemzetközi háziállat-adatbázisába kerülnek, így akár külföldön is használható az okosbiléta
A biléta széleit szilikon perem védi, így elkerülhetőek a sérülések, valamint a biléta nem zörög, ha kutyád fut vagy megrázza magát
Strapabíró anyagból készült

Méretek:

S: kör alakú biléta 25 mm átmérőjű
M: csont alakú biléta 40 * 28 mm
L: kör alakú biléta 30 mm átmérőjű

Egyszerűen, néhány lépésben beüzemelhető:

Töltsd le az Animal ID applikációt az Apple Store-ból vagy a Play áruházból!
Regisztrálj, majd hozd létre felhasználói fiókod.
Aktiváld a bilétán szereplő kódodat, telefonoddal olvasd le a bilétán lévő QR kódot.
Ezután töltsd fel adataitokat, ami segít abban, hogy kedvenced baj esetén, mielőbb hazajusson hozzád.
A profiloldalt bármikor szerkesztheted, ha bármilyen változás történne az elérhetőségekben.

További kutyabiléta kínálatunk.

https://www.youtube.com/watch?v=ntlE-QRC3y4

 

https://www.youtube.com/watch?v=OB2JrVXHmY0

 

https://www.youtube.com/shorts/42Y-RseOkYg

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ékszer
 
Feladás dátuma: 2024.09.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "WAUDOG okosbiléta Kék - 3 típus" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: