Betöltés...

Purlov macskakaparó kanapé

Ár: 10.990 Ft


KIVÉTELES KÉNYELEM  - ágy és macskakaparó is egyben , elegáns kanapé formájú , nem csak pihenőhelyet biztosít a macskának , hanem teret ad a természetes igények kielégítéséhez is . Az ágy felülete rétegenként préselt kényelmes hullámkartonból készült , ami kellemes a macska számára és serkentheti a használatát. Az ergonómikus formájának köszönhetően az ágy teljes kényelmet biztosíthat a macska számára , és hosszú pihenési percekre ösztönözheti.      



TARTÓS ÉS ERŐS ANYAGOK  - a kaparó réteges préselt kartonból készült, rendkívül tartós , ami garantálja a hosszú távú használatot. A hullámkarton ideális a karmok élezésére , kielégítheti macskája karmolási igényeit, miközben megóvja otthoni bútorait a sérülésektől. Az ágy háttámla és eleje antik kanapét imitál, kiváló minőségű MDF lapból készült , amely elegáns megjelenést kölcsönöz az egésznek és biztosítja a szerkezet szilárdságát.    



KÖNNYŰ ÖSSZESZERELÉS - a készlet mindent tartalmaz, ami a problémamentes összeszereléshez szükséges - csavarokat és egy tökéletesen illeszkedő csavarhúzót , aminek köszönhetően Az ágy hátulja és eleje könnyen rögzíthető a fő részhez . A stabil, hosszúkás felépítés megakadályozza a felborulását , így még intenzív kaparás közben is biztosítja a macska biztonságát. Ez a megoldás garantálja, hogy az ágy stabil marad és nem mozdul el , függetlenül a macska tevékenységétől.    



AZ EGÉSZSÉGES KARMOKÉRT  - a kanapé alakú ágy vízszintes kaparóként is szolgál , amely tökéletes olyan macskáknak, akik inkább fekvő helyzetben élezik a karmaikat. Kielégíthdeti a macska természetes szükségleteit a karmok élezésével kapcsolatban, segíthet megőrizni a karmok egészségét és erősségét. Ennek a megoldásnak köszönhetően a macska elégedettséget érezhet, ami csökkentheti a bútorok és egyéb háztartási felületek sérülésének kockázatát.   
TULAJDONSÁGOK:



anyaga: papír, MDF
forma: kanapé
ülőfelület mérete: 41 x 28 cm
méretei: 32 x 29 x 60 cm
súlya: 1,5 kg
súlya csomagban: 1,9 kg
TARTALOM:



macskakaparó kanapé
csavarok




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Fekhely
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Purlov macskakaparó kanapé " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: