Betöltés...

Kényelmes és biztonságos autós ülés / ülés szállító kisállatokhoz

Ár: 4.490 Ft

Kényelmes és biztonságos autós ülés / ülés szállító kutyához, cicákhoz, nyulához
KEDVEZMÉNYEK BIZTONSÁGA - egy kutyahordozó az első vagy a hátsó ülésre egy módja annak kényelmesen és biztonságosan szállíthat kis kedvencet az autóban, anélkül, hogy fennállna annak a veszélye, hogy a kedvence megsérül, ha erősebben kell fékeznie. A készlet tartalmaz egy pántot a kisállat rögzítéséhez, amely tovább növeli biztonságát.
AUTÓKÁRPITOS BIZTONSÁGA - az autós kutyaszállító vízálló és könnyen tisztán tartható. Tökéletes megoldás, ha koszos vagy vizes állattal térünk vissza sétálni - az autókárpitok nem szenvednek tőle, sőt a mindennapi utazások során sem gyűlik rá a szőr.
KÖNNYŰ ÖSSZESZERELÉS - The Dog Az autóhoz való tartó merevített és nagyon könnyen összeszerelhető, amihez állítható hosszúságú hevederek használatosak - a hordozó minden autóhoz illeszkedik, beleértve az első és a hátsó üléseket is. A hordozó oldalain légáteresztő háló található, hogy az állat ne legyen forró.
ELSŐ CIPZÁRZSEB - a hordozó elülső részén egy nagyon praktikus cipzáras zseb található. Teheted Handy kisállat kiegészítők benne.
 
LEÍRÁS

autósülés rögzítve: igen
hevederek az autó övcseréjéhez: igen
megmerevedett: igen
vízálló: igen
légies háló: igen
állítható pánt kisállat rögzítéséhez: igen
cipzáras zseb: igen
állítható fejtámla hevederek: igen
méretei: 40x40x32 cm
súlya: 0,995 kg
súly a csomagban: 1,229 kg

Az autóban mindig ügyeljen a négylábú utasok biztonságára. Nagyon jó megoldás ilyenkor egy kisállathordozó az autóba. A kutyát behelyezve nem kell attól tartani, hogy a pedálokba kerül, vagy fékezéskor leesik az ülésről, sőt, The Dog Az ülés tartója az autó kárpitját is védi a szennyeződéstől.

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Kényelmes és biztonságos autós ülés / ülés szállító kisállatokhoz" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: