Betöltés...

Macska Scratching Post Sisal oszlopokkal mászó stabil mászó fa 138cm

Ár: 20.490 Ft

Macska Scratching Post Sisal oszlopokkal játékágak mászó keret stabil mászó fa 138 cm
A kivételesen esztétikus és tartós macskaparó állvány tökéletes hely a karmok élesítéséhez. A nagy macska kaparó külső rétege egy megerősített szizálkötélköteg, amely tökéletesen képes éles karmokkal kezelni.
A macska karcoló alja kivételesen puha szőrmével bélelt, ami kellemes nyugalmat garantál a háttérben. A fa fő előnye egy hangulatos kunyhó, két lépéssel. A pihenés egy másik módja a barlang harmadik szintjén. A cica szabadon pihenhet. A megfigyelés 3 szintje kielégíti a macska kíváncsiságát. Unalom esetén 3 egeret is vadászhat a gumiszalagokra a karcolások 4. és 5. emeletén - elkaphatják és megtámadhatják.
A macska karcolás tökéletesen illeszkedik az otthoni belsejébe - a stílustól és a tartozékoktól függetlenül. A fa különböző fajtájú macskák számára alkalmas.
5 LÉPÉSEK - a fa formájában kialakuló karcolás 138 cm magas, 5 szintre osztva, amelyen keresztül a macska szabadon és lustán mozoghat, de meg is rejtőzhet. Az erős, széles talppú konstrukció biztosítja a kaparó stabilitását. A fa fő előnye egy hangulatos kunyhó, két lépéssel. A cica szabadon pihenhet.
ÉPÍTÉS - a macska karcolás poszt agave rostokból készült, növényi eredetű szizál vonalból készült. Ez ökológiai, így háziállatunk számára biztonságos. Az egészet egy puha szőrme alapja egészíti ki.
FUN - a fán három bolyhos egér van a gumiszalagon, ami ösztönzi a macska és a macska kíváncsiságát, hogy játsszon vagy vadásszon.
UNIVERSALE DESIGN - a macskafát a modern és hangulatos kialakítás jellemzi, így minden szobában jól néz ki. A macskafa tökéletesen illeszkedik az otthoni belsejébe - a stílustól és a tartozékoktól függetlenül.
SPECIFIKÁCIÓK Szín: szürke / barna / fekete / bézs, Méretek (magasság / szélesség): 138x54cm

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Macska
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Macska Scratching Post Sisal oszlopokkal mászó stabil mászó fa 138cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: