Betöltés...

Szőnyeg / higiénikus újrahasználható szívószív alátét állatoknak 50x70

Ár: 2.190 Ft

Szőnyeg / higiénikus újrahasználható szívószív alátét állatoknak 50x70cm
ÖKOLÓGIAI / ÚJRAHASZNÁLHATÓ - az újrafelhasználható higiénikus szőnyegek környezetbarátak, mert moshatók és újra felhasználhatók, ami drasztikusan csökkenti a hulladék mennyiségét.
TARTÓS - a többrétegű felépítésnek köszönhetően a szőnyeg nagyon nedvszívó és vízálló, miközben puha és kényelmes az állat számára. Továbbá a vízálló réteg megakadályozza a nedvesség kijutását alulról.
UNIVERZÁLIS ALKALMAZÁS - a szőnyeg a legkisebb házi kedvencek tisztaságtanításában is segít, alkalmas ágyak kibélelésére és idősebb, vizelet-inkontinenciában szenvedő háziállatokra is.
CSÚSZÁSGÁTLÓ - a higiénikus szőnyeg csúszásmentes aljú, ami megakadályozza a szőnyeg elmozdulását használat közben. Különösen jól működik olyan felületeken, mint: csempe, terrakotta és mázas csempék.
LEÍRÁS

fekete szín
anyaga: ultrahangos szobapamut
vízálló TPU réteg: igen
csúszásmentes: igen
méretei: 70 x 50 cm
súlya: 226g
súlya a csomagolásban: 309 g

Az újrafelhasználható higiéniai szőnyeg egy speciális betét, amelyet úgy terveztek, hogy segítsen megőrizni tisztán és higiénikusan a kutyakiképzés során, balesetmegelőzésben vagy inkontinencia-problémák esetén. 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Fekhely
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Szőnyeg / higiénikus újrahasználható szívószív alátét állatoknak 50x70" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: