Betöltés...

WAUDOG szilikon szimatszőnyeg – 4 színben

Ár: 4.990 Ft

Waudog szilikon szimatszőnyeg – 4 színben
Kutyák és macskák számára készült, nedves és száraz eledelhez egyaránt alkalmas. A szilikon szimatszőnyeg használata segít lassítani kedvenced evését, ezzel megakadályozható, hogy kedvenced túlzott habzsolással falja fel eledelét, ezáltal javítja emésztését, elősegíti a szájhigiéniáját és segít fenntartani egészséges testsúlyát. Stimulálja érzékszervi receptorait, elősegítve a szaglás és a keresési készség aktív fejlődését. Az agymunka sokkal kimerítőbb elfoglaltság a mozgásnál, 10perc szimatolás akár felérhet 1 óra szaladgálással is.

Extra kihívást kínál, mivel virág alakú lapokkal rendelkezik, melyek között kutyusodnak meg kell keresnie és több erőfeszítést kell tennie, hogy elérje az ételt és minden finomságot megehessen. Az alján található tapadókorongoknak köszönhetően a nyalószőnyeget könnyen rögzítheted sima felületre, így nem fog elmozdulni, amíg a kedvenced használja.

A szimatszőnyegek fontos eszközök a kutyák mindennapi életében, mert a szimatolás alapvető tevékenység náluk, fejlesztik kutyusod ösztöneit és szellemileg fárasztják, ezzel is hozzájárulva, hogy kedvenced nyugodt és kiegyensúlyozott legyen. Ideális segítséget adnak a szellemi és fizikai fejlődésben, csökkentik a stresszt és ellazítanak, könnyen lefáraszthatjuk velük kutyusunkat. Alkalmazható szeparáció elleni tréning elején, mert megkönnyíti a kutyus dolgát, eltereli a figyelmét, kitartó munkájáért pedig ízletes falatok járnak, ennek köszönhetően még nagyobb élvezetté teszi számára a szimatolást.

WAUDOG szilikon szimatszőnyeg tulajdonságai:

Kompakt és funkcionális kialakítás
Kiváló minőségű, élelmiszer-minőségű szilikonból készült
Lassítja a táplálkozást és javítja az emésztést
Edzi a szaglóérzéket
tökéletes kölyökkutyáknak és kezdő szimatszőnyeg használóknak is
Tisztítása egyszerű, mosógatógépben mosható

Mérete: 20,5 x 20,5 х 17 cm

A nyalószőnyeg 100% szilikonból készült, és mosogatógépben mosható.

Használat: helyezd a szimatszőnyeget egy sima felületre, és nyomd le, hogy a tapadókorongok rögzüljenek a felülethez. Rejts el jutalomfalatokat vagy száraztápot a szirmok közé vagy kend meg a kenhető finomsággal (például mogyoróvajjal, pástétommal vagy nedves eledellel). Mindenképpen javasoljuk, hogy csak ellenőrzés alatt engedd a használatát, a szimatolás végeztével vedd el tőle és tartsd biztonságos helyen, ahol nem érheti el!

Használhatod étkezésekhez, jutalmazáshoz, unaloműzésre vagy figyelemelterelésként fürdetés vagy körömvágás közben, remek elfoglaltságot ad hideg vagy nagyon meleg időben, lábadozás, mozgáskorlátozott élethelyzet (műtét után, mozgásszervi probléma) esetén, vagy amikor inkább a lakásban maradnánk, emellet kölyökkutyák fárasztására is tökéletes lehetőség. Nyáron akár le is fagyaszthatod.

További szimatszőnyeg és evéslassító kínálatunk.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb felszerelés
 
Feladás dátuma: 2024.09.02
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "WAUDOG szilikon szimatszőnyeg – 4 színben" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: