Betöltés...

PETMED Seb Spray 100ml

Ár: 2.590 Ft

PETMED Seb Spray 100ml
Kutyák, macskák és kisemlősök részére kifejlesztett Ezüstkolloid és Teafaolaj optimális kombinációját tartalmazó gyógyhatású spray. Kiválóan alkalmas kisebb-nagyobb sebek, sérülések, harapások kiegészítő kezelésére és kedvencünk bőrének hosszantartó védelmére. Sikeresen alkalmazható baktériumok, gombák ellen is. A levendula-, citromolaj és mentol helyi fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatású és segíti a gyors sebgyógyulást, csökkenti a sebet érő irritáló hatást. Az Ezüstkolloid antimikrobiális hatása az oldat elpárolgása után hosszan megmarad.

Állatorvosok közreműködésével készült termék, tartósítószert, illat- és színezőanyagot nem tartalmaz. A termék színét természetes gyógynövényi összetevők adják, mesterséges színezőanyagot nem alkalmaznak.

Minden szőr és bőrtípus esetén alkalmazhatóak fajtától függetlenül, akár érzékeny bőrre is. Gyógynövény kivonatok és olajok  optimális kombinációja, melyek kölcsönösen erősítik egymás hatását.

A gyártó az eltarthatóságot természetes módon biztosítja. Állatkísérlet nélkül készült, a gyártó a termékekkel és felhasznált alapanyagokkal nem végzett vagy végeztetet állatkísérleteket.

Összetétel: Aqua, Alcohol, Isopropil Alcohol, PEG-40 Hydrogeneted Castor Oil, Lavender Oil, Cymbopogon Nardus Oil, Menthol, Juniperus Communis Fruit Oil, Tea Tree Leaf Oil, Collodial Silver.

A Dr.Kelen PetMED gyógyhatású készítményeink ISO 9001 és ISO 22716 GMP minőségbiztosítással rendelkező üzemben készülnek, kiváló minőségű, ellenőrzött alapanyagokból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) szigorú elvárásainak megfelelően.

További ápolószer kínálatunk

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ápoló szerek
 
Feladás dátuma: 2024.09.02
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "PETMED Seb Spray 100ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: