Betöltés...

Mézpergető kézi mézkivonó 3 keretes rozsdamentes acél méhészeti n centrifuga

Ár: 76.400 Ft

Ez a háromkeretes kézi mézpergető akár három méhkeret tárolására is alkalmas, legyen az mély, közepes vagy sekély. Mérete: a mély keretek 48 x 23 cm-esek, a közepesek pedig 48 x 16 cm-esek. Tökéletes kiegészítője a konyhának vagy pincének, és segítségével élvezheted a méhészkedés édes gyümölcsét!
A mézpergető bárhol használható, és ideális azoknak a méhészeknek, akik kézzel szeretnék kitermelni a mézet, miközben megóvják a méhsejteket. Ergonomikus fogantyúja megkönnyíti a használatot, így kevesebb erőfeszítést igényel a munka elvégzése. Bármikor és bárhol elkészítheted vele a saját egészséges és finom mézedet!
A rozsdamentes acélból készült mézpergető könnyen tisztítható, és évekig kiváló állapotban marad. Csiszolt megjelenése stílust ad a konyhának vagy a pincének, a kényelmes kialakítás pedig minden használatot örömtelivé tesz. Megfelelő gondozás mellett hosszú távon megbízható része lesz méhészeti felszerelésednek.
Az állítható magasságú pergető stabil és szilárd, így nincs több bosszantó rázkódás. A magasság 100 cm és 108 cm között állítható, és a csavarozható lábak biztosítják, hogy a pergető stabilan álljon, és a padló is védve legyen. Így kényelmes magasságban dolgozhatsz, és a mézet könnyen leengedheted.
Kapacitás:
3 keret
Anyaga:
Rozsdamentes acél
Méhkeret mérete:
Mély keretekhez alkalmas
Mézcsap:
Átmérője 45 mm
Termék súlya:
9,8 kg

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.08.31
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Mézpergető kézi mézkivonó 3 keretes rozsdamentes acél méhészeti n centrifuga" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: