Betöltés...

Kisállat porszívó és kozmetikai készlet

Ár: 44.990 Ft

Kisállat porszívó és kozmetikai készlet A kutyaszőr porszívóval a háziállatok ápolása most még hatékonyabbá válik! A készülék 13KPa erős szívóereje révén a szőrzet gondozása közben a szőr akár 99%-át is képes felfogni, így kedvenced ápolása egyszerűbb, otthonod pedig tisztább és szőrtelen marad.A porszívó egy 2,5 literes, levehető tartállyal rendelkezik. Ennek köszönhetően ritkábban kell megszakítanod a munkát a tartály kiürítéséhez, ami különösen előnyös nagyobb testű kutyák vagy több kisállat esetén. Így az ápolás folyamata folyamatos és gördülékeny marad.
A kisállat ápoló készlet megkönnyíti az otthoni ápolást számos praktikus eszközével. A szett tartalmaz egy ápoló kefét és egy szőreltávolító kefét az egészséges és fényes bunda érdekében, valamint egy elektromos nyírógépet 6 cserélhető vezetőfésűvel a testreszabott vágásokhoz. Ezen kívül található benne egy fúvófej és egy tisztítókefe is, amelyekkel könnyedén összegyűjthető a szőr a kanapéról, résekből, szőnyegről és a padlóról.
A 152 cm hosszú tömlő nagyobb rugalmasságot biztosít a nehezen elérhető helyek tisztításához. Emellett lehetővé teszi, hogy háziállatod távolabb legyen a motor zajától, ami különösen előnyös az érzékenyebb vagy nagyobb méretű háziállatok esetében.
Állítható szívóerővel rendelkezik, amely 3,5 kPa és 13 kPa között mozog, a legalacsonyabb zajszintje pedig mindössze 65 dB. A zajra érzékeny háziállatok könnyebb megszokása érdekében fokozatosan emelheted a szívóerőt a legkisebb zajszintről. Javasoljuk, hogy először a nyírógépet önállóan, vagy alacsony szívóerő mellett használd, hogy kedvenced nyugodtan hozzászokjon a készülékhez.A Hansprou kisállat ápoló készlet 6 különböző méretű vezetőfésűt tartalmaz, melyek a következő méretekben érhetők el: 18 mm, 15 mm, 12 mm, 9 mm, 6 mm és 3 mm. Ezek a fésűk lehetővé teszik a testreszabott hajvágást, hogy kedvenced bundája mindig a kívánt hosszúságú és formájú legyen.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ápoló szerek
 
Feladás dátuma: 2024.08.27
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Kisállat porszívó és kozmetikai készlet" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: