Betöltés...

Bugalugs mancs és orrápoló stift 40g

Ár: 4.990 Ft

Bugalugs mancs és orrápoló stift 40g
Kiváló hidratáló a száraz és repedezett bőr táplálására. Egész évben használható, hogy az orr és a mancsok rugalmasak és simák maradjanak. Vegán formulája miatt minden fajtájú és 12 hetesnél idősebb kutya számára alkalmas.

Ez a speciálisan összeállított balzsam tápláló keveréke minden természetes olajnak és vajnak, amelyek csodálatos bőrápoló tulajdonságaikról ismertek, beleértve a kókuszolajat, zabpelyhet, édesmandulaolajat és E lipidet.

Bugalugs mancs és orrápoló stift előnyei:

Enyhíti a száraz, repedezett mancsokat és orrot a puhább, egészségesebb bőrért.
Kizárólag 100%-ban természetes összetevők felhasználásával készült
Lake District vízzel készült, amely az Egyesült Királyság egyik leglágyabb vize.
Vegánbarát formula

Természetes, nyalásra biztonságos összetevőket tartalmaz, amelyek rendkívül jótékony tápláló tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a kolloid zabliszt, a zab Lipid E és a kókuszolaj, így ez a balzsam könnyedén alkalmazható és biztonságosan használható a mancsokon, az orron és a bőrön. A nem zsíros formula egész évben védelmet nyújt a szezonális megterhelések ellen, segít a száraz és repedezett bőr megnyugtatásában és enyhítésében.

Mandulaolaj: A mandulaolaj megnyugtatja kutyád száraz, viszkető bőrét, enyhíti az irritációt és biztosítja az alapvető nedvességet, hogy bőre egészséges maradjon.

Kókuszolaj: A kókuszolaj mélyen táplálja a bőrt, segít megerősíteni a bőrgátat és csökkenti a viszkető érzést, ápolja a száraz bőrt.

Északi árpa: Az antioxidánsokban és lágyítószerekben gazdag északi árpamagliszt nyugtatja és hidratálja kutyusod bőrét, mancsait és orrát. Csökkenti a gyulladást, véd a környezeti ártalmaktól és segíti a sebgyógyulást.

Napraforgómag viasz: A napraforgómagviasz hidratáló és lágyító tulajdonságaival hidratálja a bőrt, megakadályozza a kiszáradást, miközben védőgátat képez a szennyeződésekkel és a zord időjárási körülményekkel szemben.

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan kell használni
Győződj meg róla, hogy az ápolni kívánt terület tiszta és száraz. A stift segítségével könnyedén és maszatolás nélkül kenheted a mancsokra vagy az orrra, majd masszírozd be kedvenced bőrébe.

Milyen betegségek esetén alkalmazható az orr- és mancsbalzsam?
A Bugalugs mancs és orrápoló stift az orr és a mancsok hidratálására szolgál. Rendszeres használata segíthet megelőzni a száraz és repedezett mancsokat, amelyek érzékenyek és fájdalmasak lehetnek. Védőgátként is használható, segítve kedvencednek egy kis extra védelmet nyújtani az időjárás viszontagságaival és a talajon esetlegesen található káros anyagokkal szemben.

Használhatom a Bugalugs mancs és orrápoló stiftet  a macskámon?
Igen, az Orr- és Mancsbalzsamot macskákon és kutyákon egyaránt használhatod.

Használhatom a Bugalugs mancs és orrápoló stiftet  a kölyökkutyámon/macskakölykömön?
Igen, az Orr- és Mancsbalzsamot használhatod 12 hetesnél idősebb kölyökkutyákon és kiscicákon.

Összetevők:
Prunus Amygdalus Amara (édesmandula) magolaj, kapril-kaprikus triglicerid, Cocos Nucifera (kókuszdió) magolaj, Hordeum Vulgare (északi árpa) magliszt, Helianthus Annuus (napraforgó) magviasz, Avena Sativa (zab) magliszt, Avena Sativa (zab) magolaj, parfüm, tokoferol, Helianthus Annuus (napraforgó) magolaj, hexil-fahéj, hexil-kinnamál.

További mancsápoló termékeink.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ápoló szerek
 
Feladás dátuma: 2024.09.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Bugalugs mancs és orrápoló stift 40g" című hirdetést látja. (fent)