Betöltés...

Furrish Fox Away szagsemlegesítő sampon 300 ml

Ár: 3.590 Ft

Furrish Fox Away szagsemlegesítő sampon
A Furrish Fox Away szagsemlegesítő sampon kutyáknak egy igazi szagölő, olyan kutyák számára készült, akik szeretnek büdös dolgokban, különösen más állatok ürülékében fetrengeni. Eltávolítja a szúrós szagokat a szőrből az első mosás után. Még olyan ellenféllel is megbirkózik, mint a rókaürülék. Ugyanakkor a sampon kíméletes a bőrhöz, nem sérti meg annak természetes mikrobiómáját, és nem károsítja kedvenced bundáját. Felnőtt kutyáknál és kölyköknél egyaránt használható és alkalmas minden típusú szőrzethez.

A készítményben olyan szagsemlegesítők vannak, melyek nemcsak elfedik a kellemetlen szagot, hanem lebontják a bűzös anyag molekuláit, feloldják a szennyeződéseket és alaposan megtisztítják a bőrt és a szőrt, így kutyusod bundája friss és kellemes illatú marad. Ápoló összetevőinek köszönhetően a Furrish Fox Away sampon megkönnyíti a szőr fésülését, megakadályozza a göndörödést, puhítja és rugalmassá teszi a bundát.

A Furrish Fox Away szagsemlegesítő sampon előnyei:

a rossz szagokat nem csak elfedi, hanem el is távolítja a szőrből, még az olyan intenzíveket is, mint a róka ürüléke
elég egy fürdetés
gyengéd a bőrhöz és a szőrhöz
feloldja a szennyeződéseket és alaposan tisztít
kellemes illata van
megkönnyíti a fésülést és megakadályozza, hogy a szőrzet begöndörödjön
puhítja és rugalmassá teszi a szőrt
minden szőrtípusra alkalmas

Használata: finoman nedvesíts be kutyusod szőrét, majd óvatosan masszírozd be a sampont bundájába. Kerüld a szem és a fül környékét. Alaposan öblítsd le meleg vízzel, és hagyd megszáradni kedvenced bundáját.

Vissza a samponok, kondícionálók menübe.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Sampon, Balzsam
 
Feladás dátuma: 2024.08.26
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Furrish Fox Away szagsemlegesítő sampon 300 ml" című hirdetést látja. (fent)