Betöltés...

PETMED Szem tisztító oldat 75ml

Ár: 2.690 Ft

PETMED Szem tisztító oldat 75ml
Bórsav, ezüstkolloid, természetes kamilla és édesgyökér kivonat kombinációját tartalmazó gyógyhatású szem tisztító oldat, alkalmas az irritált, piros, gyulladt, könnyező, váladékozó, vagy allergiás szem kezelésére, ápolására, hosszantartó védelmére. Rendszeres használata segít megelőzni a szem bakteriális, vagy egyéb fertőzéses betegségeinek kialakulását.

Állatorvosok közreműködésével készült termék, tartósítószert, illat- és színezőanyagot nem tartalmaz. A termék színét természetes gyógynövényi összetevők adják, mesterséges színezőanyagot nem alkalmaznak.

Minden szőr és bőrtípus esetén alkalmazhatóak fajtától függetlenül, akár érzékeny bőrre is. Gyógynövény kivonatok és olajok  optimális kombinációja, melyek kölcsönösen erősítik egymás hatását.

A gyártó az eltarthatóságot természetes módon biztosítja. Állatkísérlet nélkül készült, a gyártó a termékekkel és felhasznált alapanyagokkal nem végzett vagy végeztetet állatkísérleteket.

Összetétel: water, Boric arcid, sodium chloride, bisabolol, glycerin, sodium anisate, Dipottasium glycyrhizinate, panthenol, citric acid, Colloidal Silver

Használat: külsőleg alkalmazandó! Irritált, gyulladt, piros, könnyező, váladékozó, vagy allergiás szem probléma esetén naponta 2-3 alkalommal, a tünetek elmúlását követően még néhány napig érdemes utókezelni a beteg szemet. Különösen futtatóban és más kutyákkal együtt sétáltatás, fürdetés, úsztatás után javasolt. Az oldat bő mennyiségével itass át egy kozmetikai vattakorongot vagy steril vattapamacsot. Ezzel töröld ki először különös figyelemmel a szemzugot, majd tisztítsd meg a szem környékét és a redőket. A másik szemre mindig másik, tiszta vattát használj az előbb leírt módon!

További szemápolószereink.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ápoló szerek
 
Feladás dátuma: 2024.09.25
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "PETMED Szem tisztító oldat 75ml" című hirdetést látja. (fent)