Betöltés...

Syta Micha fogtisztító háromszög bárány mentával és kókusszal 2db

Ár: 1.590 Ft

Syta Micha fogtisztító háromszög bárány mentával és kókusszal 2db
Egészséges finomságot keresel kutyádnak? Olyan természetes alapanyagokból készült nassolnivalót keresel, amely felnőtt kutyáknak és kölyköknek egyaránt tetszeni fog?

Ha igen, megvan a tökéletes megoldás a Syta Micha fogtisztító háromszög bárány mentával és kókusszal. Ez egy kiegészítő eledel felnőtt kutyáknak és kölyköknek, amely biztosan ízleni fog kedvencednek. Kiválóan működik egészséges nassolnivalóként az étkezések között. Minden falat egy finom és egészséges része az örömnek, amely biztosan boldogságot okoz kedvencednek.

Kortól függetlenül a kutya legfontosabb szükségletei a napi kiegyensúlyozott étkezés mellett a harapás, a nyalás és a rágás. Ezek a tevékenységek pozitívan befolyásolják a háziállat pszichéjét, és relaxációt idéznek elő.

A Syta Micha fogtisztító háromszög bárány mentával és kókusszal előnyei:

A fogtisztító háromszög ragyogó kiegészítője kutyád napi étrendjének.
A tartós szórakozás egészséges formája, amely kielégíti az olyan alapvető szükségleteket, mint a nyalogatás, harapdálás és rágcsálás.
Innovatív forma SUPERFOODS kiegészítésekkel – bárányhús, kecsketej, menta, kókusz, spirulina és aktív szén.
A töltelék érdekes összetétele növeli a snack értékét azáltal, hogy extra tápanyagokat, például mikro- és makroelemeket, bioaktív összetevőket és antioxidánsokat biztosít.
A funkcionális összetevők és a szabálytalan szerkezet jelenléte segít fenntartani a szájhigiéniát a baktériumok szaporodásának korlátozásával, a fogkő felhalmozódásának csökkentésével vagy a szájszaggal kapcsolatos problémák enyhítésével.
A kecsketej, a menta és a kókusz a szájhigiénia fenntartása mellett pozitívan hat kutyád idegrendszerére, segítve a stressz és a felgyülemlett érzelmek kezelését.
Erősíti a fogakat, az állkapocs izmokat és az állkapcsot.
A kölyökkutyák esetében az ínyüket is masszírozza, és megtanítja őket rágni a felkínált táplálékot.
Biztonságos rágójáték kölyökkutyák, felnőtt kutyák és idősek számára.

A Syta Micha fogtisztító háromszög bárány mentával és kókusszal főbb összetevői:

Kecsketej: A gyorsan emészthető, könnyen felszívódó és hipoallergén fehérjék forrása, különösen a gyulladáscsökkentő és antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkező funkcionális tejsavófehérjéké. Ezek közé tartoznak az immunglobulinok, a laktoferrin, a laktoperoxidáz és a lizozim. Elismert baktériumölő szerek, amelyek segítenek a fertőzések leküzdésében, csökkentik a baktériumsejtek tapadását, és befolyásolják a kutyák szájüregében lévő mikroorganizmusok faji összetételét.
Menta: A leveléből kivont mentaolaj, különösen a mentol, erős fertőtlenítő hatású. Frissítő mentolos illatot biztosít, antibakteriális, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító tulajdonságokkal rendelkezik, és gátolja a kórokozó baktériumok szaporodását.
Kókuszdió: Csökkenti a baktériumok megtelepedését és korlátozza a foglepedék kialakulását. Az MCT-nek köszönhetően fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik.
Spirulina: Antibakteriális, metalloprotektív, immunerősítő és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, és gazdag fehérjében, vitaminokban, ásványi anyagokban, esszenciális telítetlen zsírsavakban, antioxidánsokban és cianobakteriális pigmentekben.
Aktív szén: Elnyeli a méreganyagokat és szennyeződéseket, és küzd a rossz lehelet ellen. pH-semlegesítő képességeinek köszönhetően gátolja a patogén baktériumok szaporodását.

A fogtisztító háromszög előállításához használt bőr 100%-ban természetes, természetes festékkel, spirulinával színezett. Alacsony hőmérsékleten (25 ℃ és 28 ℃ között) 3 hetes szárítási folyamatnak vetik alá, így megőrzi az összes összetevő értékes tulajdonságát.

Az egyedülálló rágó kötőanyaga a bőrben található kollagén. Durva szerkezete pozitívan hat a fiatal vagy idősebb kutyák fogaira és ínyére. Rágcsálás közben ez a kemény rágás tisztítja a fogakat, eltávolítja az ételmaradékokat, és megakadályozza a fogkő felhalmozódását, ami a fogak sárgulását okozza. Érdemes megjegyezni, hogy ez egy biztonságos rágójáték, mivel rágás közben nem sérti meg a kutya ínyét és a száj belső részeit.

Összetétel: Marhabőr: 89,75%, Bárányhús: 3%, Kecsketej: 2%, Menta: 2%, Kókuszdió: 2%, Spirulina: 1%, Aktív szén: 0.25%, 

Analitikai összetétel: Nyersfehérje: 86%, Nyerszsír: 4,2%, Nyers hamu: 1.3%, Nyersrost: 1,7%

Kalóriatartalom: 413 kcal/100g.

Tárold a terméket száraz és hűvös helyen, napfénytől védve. Vedd figyelembe, hogy a termék tömege természetesen változhat (+/- 10%) a tárolás során, ami jellemző az ilyen típusú termékekre.

További rágnivaló kínálatunk.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Jutalom falatok
 
Feladás dátuma: 2024.09.11
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Syta Micha fogtisztító háromszög bárány mentával és kókusszal 2db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: