Betöltés...

Marha Kollagén Por 250g - Quebeck

Ár: 5.290 Ft

Marha Kollagén Por 250g - Quebeck
A kollagén segít, hogy a porc megőrizze szerkezeti integritását és rugalmasságát. Segít a kötőszövet kialakításában és az ízületek, inak és az ínszalagok helyreállításában. Serkenti a szervezet saját kollagéntermelését, ezáltal enyhítve az ízületi fájdalmakat, gyulladásokat.
Táplálja a bőrt és segít fenntartani annak rugalmasságát, feszességét. A kollagén fontos alkotója a csontszerkezetnek, ezért képes fékezni a csontritkulási folyamatokat is.

Ha nincs megfelelõ mennyiségû és minõségű kollagén kutyád szervezetében, az ízületek instabilak lesznek, szalagszakadások és gyulladások lépnek fel. Ezért idõsebb kedvenceknek, akiknél a kor elõrehaladtával csökken a szervezetükben a kollagén szintje, mindenképp pótlást igényel!
A kollagén nagyon jó hatással van az emésztésre is, a benne lévõ aminosavak hozzájárulnak az egészséges étvágy kialakulásához és megkönnyítik az ételek emésztését, segítik a megfelelõ bélflóra kialakítását.
A kollagénfelszívódását segítia C-vitamin, így javasoljuk, hogy csipkebogyó porral együtt add kedvencednek a maximális hatásért!
A termék nem tartalmaz szintetikus adalékanyagokat, tartósítószert, ízfokozót, színezéket, kizárólag 100%-ban természetes összetevõket, glutén- és gabonamentes.

Vissza táplálékkiegészítőinkhez.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Táplálékkiegészítők, Vitaminok
 
Feladás dátuma: 2024.08.05
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Marha Kollagén Por 250g - Quebeck" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: