Betöltés...

Kisállat etetőtál alátét

Ár: 1.290 Ft


CSÚSZÁSGÁTLÓ - ha szeretné tisztán tartani kedvence étkezési helyét, mielőbb szerezze meg a csúszásgátló szőnyeget. A kutyatál szőnyegünk tökéletes megoldás minden állattartó számára, aki szeretné házi kedvence etetőterét rendben tartani. A szőnyeg megakadályozza a tálak elcsúszását is, ami tovább növeli az állat kényelmét és biztonságát étkezés közben. 



VÍZÁLLÓ - a szőnyeg fő célja, hogy a kutya etető- és vizes tálak alá helyezze. Ez megóvja a padlót a kiömlött víztől és az étel kiszóródásától. A szőnyeg a macska alomdobozának alátétként is használható, megakadályozva az alom kiszóródását, és tisztán tartja az alomdoboz környékét. A kutyája játékhelyeként is szolgálhat, ahol játékokat és rágókat helyezhet el, ami megakadályozza, hogy szétszóródjanak a házban. A szőnyeg anyaga vízálló, ami megakadályozza a nedvesség felszívódását és a penészképződést.



TARTÓS ANYAG - kiváló minőségű PVC-ből készült, a szőnyeg ellenáll a mechanikai sérüléseknek, ami biztosítja a tartósságát. A szőnyeg könnyen tisztán tartható. Csak törölje le egy nedves ruhával, vagy öblítse le folyó víz alatt, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket, élelmiszer- vagy vízmaradványokat.



DUPLA - a szőnyeg ovális és dupla formájú, amely tökéletesen illeszkedik a legtöbb helyiségbe, mind a konyhában, mind a ház más helyein, ahol étel és víz találhatók a kutyának. Az elegáns szürke színnek köszönhetően a szőnyeg bármilyen belső térbe illeszkedik, nem lesz túl észrevehető, ugyanakkor finom bájt ad. A szőnyeg további előnye, hogy 2 tálat tud elhelyezni rajta.


TULAJDONSÁGOK:



szürke szín;
anyaga: PVC;
rendeltetésszerű felhasználás: kutyák és macskák számára;
vízálló: igen;
csúszásgátló: igen;
hely két tál számára: igen;
méretek: 45 x 26 x 0,5 cm;
súly: 0,218 kg;
súlya csomagban: 0,226 kg.




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.07.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Kisállat etetőtál alátét" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: