Betöltés...

Professzionális kisállat karomvágó és olló - akkumulátoros

Ár: 5.990 Ft

Professzionális kisállat karomvágó és olló - akkumulátorosKÜLÖNBÖZŐ ÁLLATMÉRETEKHEZ - A csiszoló minden háziállathoz alkalmazható, mint például kutyák, macskák, nyulak stb. A készlet tartalmaz 2 fedelet, kisebb és nagyobb állatok számára. A kisebb állatok fedele két lyukkal rendelkezik a kisebb karmok számára, míg a nagyobb állatok fedele egy nagyobb lyukkal rendelkezik, amely megfelel a nagy háziállat karmának.
BEÉPÍTETT KÖRÖMVÁGÓ - A készlet előnye a speciálisan tervezett olló. Mindig először levághatja a körmöket, majd utána lecsiszolhatja azokat.
USB TÖLTÉS - A csiszoló USB-n keresztül tölthető és beépített akkumulátorral rendelkezik. A töltőkábel is mellékelve van. A csiszoló előnye, hogy a készüléket a hálózatra csatlakoztatva is használhatja, miközben az akkumulátort tölti.
2 FOKOZATÚ CSISZOLÁSI INTENZITÁS - A reszelő 2 szintű csiszolási intenzitással rendelkezik, és maximális sebessége 9500 fordulat/perc. Így gyorsan le tudja reszelni a karmokat.
SPECIFIKÁCIÓK:

Akkumulátor: 400mAh
Töltési idő: 2 óra
Működési idő: 3 óra
Sebesség: 9500 fordulat/perc
Méretek: 15 x 3,5 x 3 cm
Súly: 100g
Súly csomagolással: 162g

A KÉSZLET TARTALMA:

Csiszoló
Töltőkábel
Olló
2 olló tartozék

Ez a készlet ideális választás minden háziállat tulajdonos számára, aki könnyedén és hatékonyan szeretné karbantartani kedvence körmeit.






Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
 
Feladás dátuma: 2024.07.27
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Professzionális kisállat karomvágó és olló - akkumulátoros" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: