Betöltés...

Syta Micha fogtisztító háromszög szarvas kókusszal és feketeribizlilevéllel 2 db

Ár: 1.590 Ft

Syta Micha fogtisztító háromszög szarvas kókusszal és feketeribizlilevéllel 2 db
Egészséges és ízletes csemegét keresel kedvencednek? Természetes összetevőkből készült finomságot keresel, mely felnőtt kutyák és fiatal kölykök számára egyaránt megfelelő?

Ha igen, megvan a tökéletes megoldás a Syta Micha által készített fogtisztító háromszög szarvas kókusszal és feketeribizlilevéllel.

A Syta Micha fogtisztító háromszög szarvas kókusszal és feketeribizlilevéllel finomság kutyák számára készült termék, nemcsak ízletes élvezet, hanem kedvenced egészségének támogatása is. Minden harapás biztosan örömet okoz kutyádnak, kiváló uzsonna étkezések között. Összetevőit gondosan választották ki, hogy kedvencednek kivételes ízt és értékes táplálkozási előnyöket biztosítson.

A szarvas és kókusz háromszög tökéletesen kiegészíti kutyád étrendjét, fajtától és életkortól függetlenül. Ehhez a finomsághoz a rágással és harapdálással eltöltött kellemes pillanatok társulnak majd, ami a fogak és az íny egészségét is támogatja.

Összetevők: Szarvasbőr 87,5%, sárgarépa 4%, kókusz 4%, kender 2%, feketeribizli levelek 1%, Palbio 1%, kakukkfű 0,5%.

Analitikai összetétel: Nyers fehérje 60,3%, Nyers zsír 1,7%, Nyersrost 3,4%, Nyers hamu 3,1%

Kalória: 382,5 kcal/100g

Tárold a terméket száraz és hűvös helyen, napfénytől védve. Vedd figyelembe, hogy a termék tömege természetesen változhat (+/- 10%) a tárolás során, ami jellemző az ilyen típusú termékekre.

További rágnivaló kínálatunk.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Jutalom falatok
 
Feladás dátuma: 2024.10.13
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Syta Micha fogtisztító háromszög szarvas kókusszal és feketeribizlilevéllel 2 db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: