Betöltés...

Syta Micha fogtisztító háromszög szarvas cseresznyével és chiamaggal 2 db

Ár: 1.590 Ft

Syta Micha fogtisztító háromszög szarvas cseresznyével és chiamaggal 2 db
Egészséges finomságot keresel kutyádnak? Olyan természetes alapanyagokból készült nassolnivalót keresel, amely felnőtt kutyáknak és kölyköknek egyaránt tetszeni fog?

Ha igen, megvan a tökéletes megoldás a Syta Micha fogtisztító háromszög szarvas cseresznyével és chiamaggal. Ez egy kiegészítő eledel felnőtt kutyáknak és kölyköknek, amely biztosan ízleni fog kedvencednek. Kiválóan működik egészséges nassolnivalóként az étkezések között. Minden falat egy finom és egészséges része az örömnek, amely biztosan boldogságot okoz kedvencednek.

Az olyan összetevők, mint a paszternák, burgonyakeményítő, sárgarépa, marhabőr, chia mag, kecskebőr, psyllium maghéj, szárított strucc, inaktív élesztőpehely, lenmag, sűrített cseresznyelé, őrölt kurkuma, indiai tömjén és körte aroma egyesülnek ebben a finomságban. Ezek a gondosan kiválasztott összetevők olyan egyedi ízt és tápértéket biztosítanak, amelyek támogatják kutyád egészségét.

A Syta Micha fogtisztító háromszög szarvas cseresznyével és chiamaggal tökéletesen illeszkedik kedvenced étrendjébe, fajtájától és életkortól függetlenül. Ez a finomság a rágás és a harapdálás élvezetes pillanataival társul majd, ami a fogak és az íny egészségét is támogatja.

A kiváló minőségű alapanyagokból készült Syta Micha fogtisztító háromszög szarvas cseresznyével és chiamaggal hosszan tartó elégedettséget biztosít rágás közben.

Összetevők: Paszternák 25%, burgonyakeményítő 20,2%, sárgarépa 20%, marhahéj 10%, chia mag 10%, kecskehéj 4%, psyllium héj 4%, szárított strucc 2%, inaktív élesztőpehely 2%, lenmag 1%, tömény cseresznyelé 0,5%, őrölt kurkuma 0,5%, indiai tömjén 0,5%, körte aroma 0,3%.

Analitikai összetétel: Nyers fehérje 40,5%, Nyers zsír 7%, Nyersrost 8,6%, Nyers hamu 3,6%

Kalória: 386,2 kcal/100g

Tárold a terméket száraz és hűvös helyen, napfénytől védve. Vedd figyelembe, hogy a termék tömege természetesen változhat (+/- 10%) a tárolás során, ami jellemző az ilyen típusú termékekre.

További rágnivaló kínálatunk.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Jutalom falatok
 
Feladás dátuma: 2024.10.13
Eddig megtekintették 43 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Syta Micha fogtisztító háromszög szarvas cseresznyével és chiamaggal 2 db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: