Betöltés...

2 kerámiatálból álló készlet fém tartóval Navaris, 380 ml, Arany/Fekete, 55984.01

Ár: 16.674 Ft


Táplálja kedvencét stílusosan egy sor ferde élelmiszer-tálral, tartókkal. A kerámia macskatálakat egy elegáns fémhuzalállvány támasztja alá a háziállatok számára kényelmesebb, magas étkezési élmény érdekében.



Kerámia tálak


A tartós kerámiából készült tálak egy lépéssel a szokásos alap macskatál előtt járnak. A kerámia tálak jól néznek ki otthon, és szükség esetén eltávolíthatók az állványról a könnyű tisztítás érdekében.

Tervez


A lejtős tál szöge megkönnyíti a macskák, kutyák és nyuszik bejutását és enni vagy inni. Kedvence élvezheti az ételeket, a vizet és a harapnivalókat egy természetesebben elhelyezett tállal.

Magasság


Tegye még élvezetesebbé kedvence számára az étkezést! A fémtartók felemelik a tálakat a földről, hogy még közelebb kerüljenek a kisállatához. kisállat evés közben. A macskáknak és kutyáknak nem kell annyit hajolniuk, hogy enni és inni tudjanak egy magas dizájnnal, mint ez.

Előírások


Tál átmérője: 14 cm (5,5")
Tál magassága: 11 cm (4,3")
Tömeg: 1,5 kg (3,3 font)
Anyagok: kerámia, vas

Kézbesítés


2 x kerámia tál
1 x Black metal állvány
1 x arany fém állvány


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "2 kerámiatálból álló készlet fém tartóval Navaris, 380 ml, Arany/Fekete, 55984.01" című hirdetést látja. (fent)