Betöltés...

Pecute Ortopédiai Kutyaágy L (Fekete)

Ár: 23.990 Ft

Pecute ortopédiai kutyaágy, mosható és levehető kutya párna. Ergonomikus, memóriahabos kutyakanapé, csúszásmentes kutyamatrac,Mérete: 91 x 68 x 20 cmSzín: Fekete● Szállítási idő: 1-3 munkanap

● Termékvisszaküldés: 28 munkanap

● Garancia: 12 hónap

Szín: Sötétszürke

Márka: pecute

Ajánlott fajták: Nagy

Különleges jellemző: Ortopédiai

Anyag: Memóriahab

Termék méretei: 91 x 68 x 20 cm

Klasszikus dizájn: A Pecute kutyaágy klasszikus kanapé dizájnnal rendelkezik, háromoldalú párnázattal, elegáns és divatos, illeszkedik a legtöbb lakberendezési stílushoz, és kellemes "pihenőhelyet" biztosít a háziállatok számára. A puha kutyaágy tökéletesen illeszkedik minden szobába a stílusos dizájn és tartós minőség kombinációjával.

Kiváló minőségű anyag: A Pecute kutyakosár plüss anyagból készült, amely tartós és puha fekvési kényelmet biztosít. A párna és a karfa belső anyaga bézs nyúlszőrme; a külső anyag minden oldalon 100% poliészter; az alsó rész bevonata biztosítja a stabilitást.

Ortopédiai hab: Az ortopédiai kutyaágy tojás alakú habbal mindig visszanyeri eredeti formáját, és optimálisan alkalmazkodik a háziállat testéhez. Ez biztosítja a jó nyomáseloszlást, valamint tehermentesíti az ízületeket és a gerincet. A három oldal magas pereme biztonságérzetet nyújt háziállatának.

Levehető huzat: Levehető és mosható huzat cipzárral védi a kutyaágyat a szennyeződéstől. Különösen könnyen tisztíthatók a kutyakosarak, amelyek darabokra bonthatók.

Megjegyzés: A vákuumcsomagolás miatt kérjük, várjon 48 órát a kibontás után, amíg a teljes telítettség elérhető. Vagy dörzsölje és paskolja, hogy felgyorsítsa a telítettség helyreállítását.

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Fekhely
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Pecute Ortopédiai Kutyaágy L (Fekete)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: