Betöltés...

Pecute Ortopédiai Kutyaágy M (Szürke)

Ár: 14.990 Ft

Pecute ortopédiai kutyaágy, mosható és levehető kutya párna. Ergonomikus, memóriahabos kutyakanapé, csúszásmentes kutyamatrac, Mérete: 76x46x18 cm Szín: Szürke● Szállítási idő: 1-3 munkanap

● Termékvisszaküldés: 28 munkanap

● Garancia: 12 hónap

Termékinformációk:Szín: Szürke

Minta: Egyszínű

Márka: pecute

Ajánlott fajták: Közepes

Anyag: Velúr, textil

Termék méretei: 76 x 46 x 18 cm

Klasszikus kanapé dizájn: A Pecute kutyaágy klasszikus kanapé dizájnnal rendelkezik, háromoldalú párnázattal, amely lehetővé teszi, hogy kedvence különböző pozíciókban aludjon. A bolyhos párnák a legjobb támogatást nyújtják a nyaknak, hátnak, csípőnek és ízületeknek, csökkentik a gerincre nehezedő nyomást és jobb alvást biztosítanak!

Magasminőségű anyagok: 1. Nagy sűrűségű velúr, kopásálló és szennyeződésálló; 2. Az alvófelület plüss műszőrme borítással van ellátva; 3. Az egész tojás alakú ortopédiai hab légáteresztőbb, mint a sima hab. Enyhíti a nyomáspontokat, a legjobb komfortegyensúlyt biztosítja; 4. Csúszásmentes alj.

Tökéletes dizájn: Semleges szürke, kényelmes szín, elegáns és divatos, illeszkedik a legtöbb lakberendezési stílushoz, és kellemes "pihenőhelyet" biztosít a háziállatok számára. Megjegyzés: a vákuumcsomagolás miatt a teljes telítettség eléréséhez a kibontás után 48 órát kell várnia. Vagy dörzsölje és paskolja, hogy felgyorsítsa a telítettség helyreállítását.

Egyszerű kezelhetőség: A Pecute kutyaágy levehető és könnyen tisztítható. A kutyaágy szélén és a takaróban is található egy rejtett cipzár. Az összes tölteléket el kell távolítani a takaró tisztításához. Gépben mosható, de a hosszú távú használat érdekében kézi mosást javasolunk.3 méret: 76x46x18 cm / 89x56x18 cm / 101x66x20 cm, nagy, közepes és kisméretű kutyák és macskák számára egyaránt megfelelő. Kérjük, válassza ki a megfelelő terméket kutyája mérete alapján. NEM AJÁNLOTT túlzott fogazású vagy romboló rágási szokásokkal rendelkező háziállatok számára.

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Fekhely
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Pecute Ortopédiai Kutyaágy M (Szürke)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: