Betöltés...

Pecute Kutyafekhely és Macskafekhely Téglalap Alakú L

Ár: 17.990 Ft

Pecute ultra puha plüss kutyafekhely és macskafekhely téglalap alakú, luxus háziállat-hálózsák, gépben mosható.Méret: 80 x 66 x 23 cm● Szállítási idő: 1-3 munkanap

● Termékvisszaküldés: 28 munkanap

● Garancia: 12 hónap

Méret: Nagy

Szín: Szürke

Márka: pecute

Ajánlott fajták: Kivehető takaró

Különleges jellemző: Levehető huzat

Anyag: Műanyag

Termék méretei: 80 x 66 x 23 cm

KÉNYELMES KUTYAÁGY - A Pecute kutyaágy kiváló minőségű mikrobőrből készült kívül, és korallfleece belsővel rendelkezik, puha poliészter szövettel töltve, maximális kényelmet és meleget nyújtva szőrös barátainak.

LEVEHETŐ PÁRNA - A puha kutyapárna levehető a kutyaágyról, hogy szükség esetén külön is mosható legyen. Különböző anyagokkal mindkét oldalon, a kutyakanapé mindkét oldala használható. Kiválaszthatja a kedvenc oldalát az érzése szerint.

PUHA OLDALAK: Jól kidolgozott és párnázott oldalak extra támaszt nyújtanak a háziállatok fejének, nyakának és hátának. Teljesen kinyújthatják magukat, hatékonyan csökkentve a feszültséget és a nyomást.

MOSHATÓ - Könnyen mosható és karbantartható, az egész ágyat kímélő cikluson, hideg vízben mossa, és alacsony hőfokon szárítsa.

KÉRJÜK, VEGYE FIGYELEMBE: Ez a kutyaágy vákuumcsomagolt a szállításhoz. Legalább 24 órába telhet, amíg az ágy teljesen kinyílik, miután kivette a csomagolásból. Szét is bonthatja a szövetburkolatot, kiveheti a belső töltetet, finoman megütögetheti, hogy gyorsabban visszanyerje legjobb formáját!

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Fekhely
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Pecute Kutyafekhely és Macskafekhely Téglalap Alakú L" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: